Son zamanlar Manisa Büyükşehir Belediyesinin kaynaklarını kullanmasıyla gündeme gelen Manisa FK’nın Başkanı Mevlüt Aktan yapmış olduğu açıklamalarla gündemde kalmaya devam edecek gibi görünüyor.

Huzursuz bağırsak sendromu yaşamı nasıl etkiler Huzursuz bağırsak sendromu yaşamı nasıl etkiler

Aktan yapmış olduğu açıklamada Manisa Büyükşehir Belediyesinden her hangi bir yardım almadığını açıkladı.

Sayıştay raporlarını da yalanlayan Aktan “Manisa FK Sayıştay raporlarında yer alıyorsa ispatlamayan adi ve şerefsizim” ifadelerini kullandı.

SATIŞTAY RAPORU İÇİN TIKLAYIN!

Sayıştay’ın 2022 incelemesinde

“ BESOT AŞ'ye 15 yıl süre ve 500 TL kira bedeli ile devredilen Firi Bayrıl Spor Tesisleri ile Mümin Özkasap Stadyumunun BESOT AŞ tarafından Manisa Futbol Yatımları AŞ’ye kiralandığı, spor tesisin bütünüyle kulüp binası, antrenman salonu ve sahası, konaklama ve takımın sosyal alanları olarak kullanıldığı, stadın ise futbol takımının profesyonel ligdeki maçlarına ev sahipliği yaptığı ve bu tesislere ilişkin elektrik, su, doğalgaz gibi cari giderlerin yanı sıra spor aletlerine ilişkin demirbaş alım giderlerinin de belediye bütçesinden karşılandığı, tesiste Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın personelinin görev yaptığı tespit edilmiştir. Bunun yanı sıra yine büyükşehir belediyesinin mülkiyetinde bulunan 45 M 6662 plakalı otobüsün Manisa Futbol Yatırımları AŞ’nin logosu giydirilerek, futbol takımına tahsis edildiği ve aracın akaryakıt, bakım, otoban geçiş ücretleri, vs. giderlerinin de bütçeden karşılandığı görülmüştür. Büyükşehir belediyesinin profesyonel spor kulüplerine ayni ve nakdi yardım yapması ya da herhangi bir ad altında kaynak aktarması mümkün değildir.”  İfadelere yer verilmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ