BU yıl 19. kez kapılarını açan ve turizm alanındaki en önemli buluşmalardan biri olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Manisa, hazırladığı stant konsepti ve gördüğü ilgiyle yıldız oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi, fuar sonunda ‘Bölge tanıtımı için en etkin organizasyon ve işbirliği’ dalında en iyiler ödülüne layık görüldü.

22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü’ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 19. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) her yıl olduğu gibi bu yıl da “En İyiler” ödülleri verildi. Hazırladığı stant konsepti ile fuar ziyaretçilerinin ilgi odağı olan Manisa, bu kategoride ‘Bölge tanıtımı için en etkin organizasyon ve işbirliği’ dalında ödüle layık görüldü. Manisa’nın 17 ilçesinin tanıtımının yapıldığı Manisa standında üzüm, Mesir Macunu, Manisa bezi gibi Manisa ile özdeşleşmiş ürünler de tanıtılarak, fuar ziyaretçileri Manisa hakkında bilgi sahibi oldu.

Manisa’yı en iyi şekilde temsil ettik

Sakarya Geyve'de Mayıs Meclisi yapıldı Sakarya Geyve'de Mayıs Meclisi yapıldı

Fuara katılan 80 ülkenin yanı sıra Türkiye’nin 81 ili ve 6 bin 500 katılımcının arasında Manisa’yı en iyi şekilde temsil ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, MESOB ve Kültür ve Sosyal İlişkiler Dairesi Başkanlığımızın da güzel işbirliğiyle Manisa’mızı en iyi şekilde temsil ettik. Aldığımız ‘Bölge tanıtımı için en etkin organizasyon ve işbirliği’ ödülü de bu birlikteliği taçlandırmış oldu. Emeği geçen herkesi bir kez daha kutluyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim