- Manisa’nın sorunlarına çözüm üretiyoruz

Canuyar “Ortak meselemiz Manisa’mızın sorunları ortak paydasında çözüm önerileri üretebilmektir.Manisamızın bir çok sorunu vardır,Turizm,tarım,ulaşım,ticaret ana maddeleri altında meclisimiz sorunları tek tek tespit etmekte ve projeleri hazırlamaktadır.

- Manisa’nın kültürel varlıklarını tanıtmalıyız

“Dostlar Meclisi platformu ilk olarak Manisa turizmini ele almıştır, 7 toplantı yapılmış önceliğimiz Manisa'nın bir çok tarihi ve kültürel değeri vardır ancak şehrimize yabancı turist gelmemektedir;ilk etapta amacımız Manisamıza yerli ve 
yabancı turistin gelmesini sağlamaktır. Bu doğrultuda Yuntdağı Aigai antik şehri kazı Heyeti Başkanı Prof.Dr Yusuf Sezgin Celal Bayar Üniversitesi tarih bölümü Başkanı Prof.Dr Nurettin Gülmez Yuntdağı Obasya ve Manisa Birlik projelerinin mimarı kıymetli üstadımız Mustafa Pala bizlere turizm konusunda sunumlar yapmışlardır.
Bu doğrultuda Öncelikle çeşitli seyahat firmaları ve turizm şirketleri ile temaslar sağlanarak Manisa'nın zengin Kültürel ve tarihi değerlerinin tanıtımını yaparak Manisamızın kasasına ve Manisa esnafının kasasına yerli ve yabancı turistten gelecek olan kazanç sağlamak nihayi hedefimizdir.

- Manisa’da her kesimi kucaklamak istiyoruz

Manisa’da din, dil,ırk ve şehircilik ayrımı olmaksızın herkesi platforma beklediklerini belirten Cihan Canuyar  “Manisa'da bulunan her STK ve dernekle irtibat halinde geçerek Manisa’ya bir değer katmak için uğraşıyoruz mesajı verdi

- Şahısların görüşleri Platformumuzu bağlamaz

Siyaseti Dostlar meclisinde kesinlikle kabul etmediğini açıklayan dönem sözcüsü Canuyar;
Bazı arkadaşlarımız şahsi sosyal medya hesaplarından siyasi paylaşım yapmaktadırlar biz bunu platformumuzla bağdaştırmayı yanlış buluyoruz.
Bünyemizde 8 farklı siyasi partinin temsilcileri bulunmaktadır, platformumuz kesinlikle her partiye eşit mesafededir, bünyemizde bulunan arkadaşların şahsi olarak yaptıkları siyasi faaliyetler ve siyasi fikirleri platformumuzu asla bağlamamaktadır yapmamalarını da tavsiye ediyoruz

- Dönem sözcüsü olarak hedefe konmam doğru değil


Zaman  zaman kendisinin de siyasi içerikli paylaşımlar yaptığını belirten Cihan Canuyar 70 yıllık bir siyasi geçmişi olan ailenin ferdiyim Babam 3 dönem Süleyman Demirel ile yol yürümüş birisidir. Ben de siyasi ahlakımızı Demirel’den ve babamdan almış bir Canuyar ailesi üyesiyim, bazı söylemlerin rahatsızlık verdiğini altını çizerek belirtmek istiyorum ki ben şahsım ve ailem olarak hangi siyasi parti’de olacağımız çevremiz tarafından da iyi bilinmektedir. Her siyasi partiye yeşil ışık yakacak karakterde olmadığımızı tüm Manisa halkı bilmektedir bu söylemler hoş değil tasvip de etmiyorum.
 

45 Haber olarak biz de "Hangi Parti olursa olsun aday olma istiyorum" sözünü muhatabı Cihan Canuyar'a sormadan haberleştirdiğimiz için Cihan Canuyar  ve ailesinden özür dileriz.

Balaban TOKİ mağdurlarıyla bir araya geldi Balaban TOKİ mağdurlarıyla bir araya geldi

Editör: Vehbi Gönül