AKP milletvekili aday listesinin Manisa 1. sıra sırasında yer alan oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu’nun tavrının parti teşkilatında gerginliklere neden olduğu öne sürüldü.

Milli Gazete’den Muhammed Vefa’nın haberine göre, TRT’de yayınlanan Payitaht Abdülhamit dizisinde Tahsin Paşa rolünü oynayan Yenişehirlioğlu’nun partisinin il yönetim kurulu üyelerinin katıldığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) toplantısında yaptığı konuşma tartışmalara neden oldu.

Toplantıya 45 dakika geç katılan Yenişehirlioğlu, işlerinin çok yoğun olduğunu, yaptığı sözleşmelerden dolayı seçim çalışmalarına çok katılmayacağını ifade etti. Uluslararası fanlarının olduğunu dile getiren vekil adayının, seçim stratejisi olarak köylere değil kalabalık toplantılara katılacağını söyledi.

‘ERDOĞAN ‘İŞLERİNİ AKSATMA’ DEDİ’

Manisa Mesir Festivali'nin marşı bestelendi Manisa Mesir Festivali'nin marşı bestelendi

Siyasete girmekle dizilerden elde edeceği gelirden feragat edeceğini, imzaladığı sözleşmeleri tamamlaması gerektiği dile getiren Bahadır Yenişehirlioğlu’nun “il başkanının setlerine göre kendisine program hazırlayacağını” söylemesi ise gerginliğe sebep oldu.

Siyasete girerken Erdoğan’ın kendisine “işlerini aksatma” dediğini de iddia eden Yenişehirlioğlu’nun mevcut milletvekilleri kendisini tebrik etmediği için rahatsız rahatsız olduğunu aktardı. Milletvekillerinin, kendisini aradıklarını ve tebrik mesajı attıklarını söylemesi üzerine Yenişehirlioğlu, “Çok mesaj geliyor, görmedim” deyince bazı milletvekilleri ve parti temsilcileri toplantıyı terk etti.