Fenerbahçe'nin tecrübeli isimlerinden Mert Hakan Yandaş Çaykur Rizespor karşısında alınan 3-1'lik galibiyetin ardından verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Performansıyla alkış topladı

Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor karşısında alınan 3-1'lik kritik galibiyette mücadeleye ikinci yarıda dahil olan ve Edin Dzeko'nun golündeki asistiyle takımının öne geçmesine katkıda bulunan Mert Hakan Yandaş performansıyla alkış topladı.

Oyuna girdikten sonra girdiği 6 ikili mücadelenin 5'ini kazanan Mert Hakan Yandaş karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa verdiği röportajda ise çarpıcı açıklamalarda bulundu.

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

İşte Mert Hakan Yandaş'ın O Sözleri

Merthakanyandaş

"Çok doluyum saygımdan sustum"

"Ben maçla ilgili çok fazla bir şey söylemeyeceğim. Yaşadığım talihsiz bir olay vardı Kayseri'de o günden bu güne kadar her şeyi içime attım. Açıkçası çok doluyum sadece bu armaya saygımdan sustum."

Mert Hakan Yandaş"Camiamıza sesleniyorum"

"Camia dün bir şey başlattı, biz de futbolcular olarak buna ön ayak olduk peşlerinden gittik. Ama yalandan değil, buradan yeniden camiamıza taraftarımıza sesleniyorum."

Mert“Önemli olan Fenerbahçe”

"Bu kulübün en ufak bir parçasını bile medyadaki kimseye yem etmesinler. Bizler gelip geçiciyiz bu arma kalıcı, biz de bu armanın değerini herkesten iyi biliyoruz kimse merak etmesin. Tek ricam son düdük çalana kadar bizimle beraber olsunlar. Önemli olan Fenerbahçe."

Merthakan"Bu biraz da benden kaynaklı"

"Bizler camianın büyüklüğünden üzerimizdeki baskının da büyük olacağını biliyoruz. Ben geldiğimden beri ekstra bir baskı hissediyorum. Bu biraz da benden kaynaklı. Ben bana verilen her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum. O yüzden çok çalışarak 5 dakikada olsa 1 dakikada olsa Fenerbahçe'ye hizmet etmek için hazır tutuyorum."

Kaynak: mynet