Lazer mercek teknolojisi alanında kaliteli hizmeti ve uygun fiyat seçenekleri ile xenonlaser.com.tr müşterileri memnuniyeti sağlamaya devam ediyor.

Lazer Mercek

Günümüzde birçok alanda lazer sistemleri kullanılıyor. Teknolojinin gelişmesi sonucunda yeni ürünler ortaya çıkmaya başlıyor. Bu yeni ürünler sanayideki işlemleri kolaylaştırmayı ve üretim hızını artırmayı hedefliyor. Bu anlamda ortaya çıkan birçok lazerli ürün firmaların işlem hacmini artırıyor. Ayrıca zamandan tasarruf sağlıyor. İşletme için zamandan tasarrufun çok önemli olduğu bilinen bir gerçektir. Kazanılacak 1 dk. Bile uzun süre göz önüne alındığında büyük kazançlar sağlayacaktır. Bu yüzden işletmeler lazerli makinalara önem veriyor.

Lazer kesim, lazer markalama, lazer kaşeleme makinaları işletmelerin bir numaralı tercih sebebi oluyor. Lazerli makinalar için lazer mercek kullanımı da önem taşıyor. İyi bir mercek kullanıldığı takdirde işlemler daha hızlı ve kolay gerçekleşebiliyor. Lazer mercekler lazer ışınını odaklayarak çok daha iyi kalitede kesim, markalama işlemi yapılmasını sağlıyor. İyi bir işlem kalitesi için bu bahsedilen merceklerin temiz ve lekesiz olması da büyük önem taşıyor.

Lazer Mercek Bakımı

Lazer mercekler belirli ömürlere sahip ürünlerdir. Eğer yeterli düzeyde bakımları yapılmaz ise işlemleri istenildiği şekilde yerine getiremeyebilirler. İlk olarak bakımı yapılmamış bir lazerin açacağı başlıca sorun lekeleme olacaktır. Ürün yüzeyinde kesme işlemi gerçekleştiriliyor ise lekeli bir yüzey ile karşılaşılabilir. Ayrıca markalama yapılırken de iyi bir yüzey kalitesi elde edilemeyebilir. Bu yüzde lazer cihazlar kullanılırken merceklerinin bakımı titizlikle yapılmalıdır.

Günlük olarak mercekler belirlenen lazer mercek temizleme kiti ile temizlenmelidir. Hassas bir yapısı olduğu için farklı temizlik ürünlerinin kullanılması merceğe zarar verebilir. Buna ek olarak haftanın son günlerinde iş yapılmadığı bir gün seçilerek lazer merceğinin saf alkol ile silinmesi ve kurulmaması gerekiyor. Bu sayede merceğin ömrü uzatılabiliyor. Sadece mercek ömrü uzatmakla kalmayan bu metot, makine verimini de artıracaktır.

Lazer Mercek Fiyatlar

Lazer mercekler sağladıkları faydalara göre fiyat açısından oldukça uygundur. Genel olarak incelendiği takdirde lazer çapına göre fiyatların değiştiği göze çarpıyor. Ayrıca odak mesafesine göre de fiyatlarda değişiklikler olabiliyor. Odak mesafesi inç birimi olarak belirtiliyor. Makineye en uygun odak mesafesinin seçilmesi ve lazer çapına uygun merceğin temin edilmesi önem taşıyor. Lazer mercek fiyatları 50 dolar ile 70 dolar arasında değişen fiyatlara satılabiliyor. Daha uygununu veya daha pahalısını bulmak da mümkündür. Fiyat pahalı olan bazı ürünlerde kalitenin de daha üst düzey olduğunu söylemekte fayda var.

Lazer Mercek İçin Doğru Adres

Lazer makinaları ile işletmelere hız katan firmalar yedek parça konusunda bir arayış içinde olabiliyor. Bu anlamda hizmet veren Xenon Lazer firması kaliteli makinaları, yedek parçaları ve farklı hizmetleri ile lazer makinaları alanında lider konumundadır. Birçok ürünü bünyesinde barındıran firma en kaliteliyi en uygun fiyata veriyor. Daha detaylı bilgi almak ve ürünleri incelemek için www.xenonlaser.com.tr adresi ziyaret edilebilir ve ürünler incelenerek bilgi sahibi

Editör: TE Bilisim