Manisa’da çeşitli yaş gruplarında 40’a yakın sporcunun bulunduğu Laleli Zafer Spor Kulübü Kız Voleybol takımı hazırlıklarını sürdürüyor.  Manisa’nın köklü oteli Büyük Saruhan Hotel, Laleli Zafer Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımını ağırladı. Takıma Laleli’nin en eski sakinlerinden Şef Mevlüt Arslan eşlik etti. Mevlüt Şef tüm oyuncular ile birebir ilgi göstererek, kahvaltı servis ekibi ile birlikte özel servis hizmeti sundu. Programa Kulüp Başkanı Gültekin Aşçı, Laleli Mahallesi Muhtarı ve Laleli Zafer Spor Voleybol Şube Sorumlusu Yadigar Şahin, Antrenörü Müfit Uyar hazır bulundu.  Büyük Saruhan Hotel adına Genel Müdür Cihan Dirik, katılımları ve mahallenin tanınmasına dair çabaları için kendilerine teşekkürlerini ileterek, Zafer Spor Kulübünün tüm branşlarında mücadele eden sporcu ve teknik heyetlerine başarılar diledi.

Çayırova Süper Lig için Gaziantep deplasmanında Çayırova Süper Lig için Gaziantep deplasmanında

Antrenör Müfit Uyar, “Laleli Zafer Spor Voleybol takımı olarak gençlerde, yıldızlarda, midi ve mini kategorilerinde yarışıyoruz. Takımlarımız var. Yıldız ve genç toplam aşağı yukarı 20 tane oyuncumuz var. Aynı şekilde midi ve minide de 20 sporcumuz var. Toplamda Laleli Zafer Spor’da oynayan 40’a yakın sporcumuz var. Yudum Daş diye bir sporcumuz var. Okul sporları kapsamında Valilik Kupası’nda okulları il ikincisi geldi. İl ikincisi olarak gruplara gidecekler Çanakkale’ye. Bu turnuvada Yudum en değerli oyuncu seçildi. Bu Laleli Zafer Spor olarak bize gurur verdi. Bizim hiçbir sponsorumuz yok. Başkanımız ikili ilişkiler ile takıma destek sağlıyor.  Takım olarak idmanlarımızı Merkezefendi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin spor salonunda yapıyorum. Okul müdürümüze desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.  Manisalılardan takımımıza destek bekliyoruz” dedi. 

Kulüp Başkanı Gültekin Aşçı, Manisalı iş adamlarından kız voleybol takımına destek verilmesini istedi.  Laleli Mahallesi Muhtarı ve Laleli Zafer Spor Voleybol Şube Sorumlusu Yadigar Şahin, mahallede böyle takımın olmasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Destek olan Saruhan Hotel’e teşekkür etti.