31 Mart Mahalli İdari Seçimlerde son düzlüğe girildi. Manisa’da, seçim sonuçlarının en çok merak edilen ilçelerinden olan Şehzadeler’de, Cumhur İttifakı’nın Şehzadeler Adayı Yavuz Kurt vatandaştan tam not aldı. 
‘Vizyon Proje Gelişen Şehzadeler’ sloganıyla yola çıkan Kurt, projeleriyle Şahzadeler’in yarınını da planlıyor. Her fırsatta vatandaşlarla iç içe olan Kurt, eğitimi, tecrübesi ve mütevazi kişiliğiyle Şehzadelilerin güvenini kazandı.
Tecrübelerini projelerini yansıtan başkan adayı Kurt, hafta sonu Alaybey’de düzenlenen hak buluşmasında, uygulama kabiliyete olan ve finanse edilebilir projelerle halkın karşısına çıkacağını ifade etti.
Öte yandan Kurt, projelerini geceleri uykusu kaçarak hazırladığını ifade ederek,

Palandöken, “Ekonomik nedenler yüzünden evliliği geciktirebiliyor” Palandöken, “Ekonomik nedenler yüzünden evliliği geciktirebiliyor”

“Açıkladığımız projelerimiz bizim vizyon projelerimiz. Şehrimize değer katıp, daha ileriye taşıyacak projeler. Nasip olursa hepsi uygulanabilir, gerçekçi projeler." ifadelerinde bulundu.


Yavuz Kurt, 2029 hedefliyor


Her fırsatta vatandaşlarla bir arada olan Cumhur İttifakı Şehzadeler Adayı Yavuz Kurt, çocuklara Türkiye Yüzyılı'nın şehirlerini vadettiğini vurgulayarak,

“Bir emanete talibiz, çıtayı yükseltmek ahdimiz. Şikayet etmeden, bahaneler üretmeden; yenilikçi ve öncü bir yerel yönetim olma programımızı, standımızda hemşehrilerimizle paylaşıyor, çocuklarımıza Türkiye Yüzyılı'nın şehirlerini vadediyoruz. Kaydedilebilir bir cümleyi buraya bırakıyoruz; Mart 2029 da "biz yaptık yine yaparız" diyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Kaynak: manisameydangazetesi.com.tr