Palandöken, “Ekonomik nedenler yüzünden evliliği geciktirebiliyor” Palandöken, “Ekonomik nedenler yüzünden evliliği geciktirebiliyor”

AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, Manisa Toptan Meyve Sebze Halini ziyareti sırasında vatandaşları dinledi ve 1 Nisan'dan sonra bütün problemlere çözüm üreteceğinin sözünü verdi.

Haldeki esnaflar Yavuz Kurt’u çiçeklerle karşıladı. Kurt, dükkanları dolaşarak hal esnaflarını selamladı, bilgi aldı ve onların isteklerini dinledi.

Kurt, Manisa Sebze Meyve Komisyoncular ve Tüccarlar Derneği Başkanı Ömer Akagündüz’ü ziyaret ederek hal esnafının sorunlarını görüşerek çözüm sözü verdi.

Kurt, Seçim Ziyaretlerine Devam Ediyor (3)

AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, burada yapmış olduğu konuşmada, Hal esnafını yalnızca seçim ziyareti için değil, sorunları ve talepleri dinleyerek 1 Nisan’dan sonra bu problemleri çözmek için çalışmaya başlayacaklarının sözünü verdi.

Manisa'nın tarihi ve kültürel dokusunu tarım'da da öne çıkarmak istediklerini vurgulayan Kurt;

"Manisa'mız tarihi ve kültürel dokusu kadar aynı zaman da büyük bir tarım şehri. Bereketli Gediz Ovası'nın verimli topraklarında yetişen sebze ve meyveler sofralarımıza ve dünyanın birçok noktasına ulaşıyor. Bu yüzden tarım bu şehir için ekstra bir öneme sahip. Bizler de bu yüzden "Tarım Kent ve Sosyo Kent" projelerimizi hazırladık. Bu projelerimiz ile inşallah Manisa'da adından daha çok söz ettirecek." diye konuştu.

Kurt'a bu ziyaretlerinde, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Erten, AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Emre Şener, Belediye Meclis Üyeleri ve Partililer de eşlik etti.

Kaynak: Haber Merkezi