İYİ Parti Manisa İl Kongresi Manisa Kültür Sitesi Lale Salonu'nda yapıldı.

Delegelerin ve İYİ Partililerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede 3 aday yarışırken ipi göğüsleyen Avukat Ali Zafer İksir oldu.

Ali Zafer İksir sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada tüm İYİ Partililere teşekkür etti

İKSİR şu ifadelere yer verdi;

"Kıymetli hemehirlerimiz ve İYİ Parti'mize gönül vermiş partililerimiz ve delegelerimiz Partimizin 3.Olağan Kongremizde göstermiş olduğunuz teveccühden dolayı teşekkür ederim. Bundan böyle birlik ve beraberlik içersinde  daha İYİ günlere birlikte kavuşacağız.

Adaylardan Tunç Önsoy da yapmış olduğu açıklamada "Birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Önsoy şu açıklamalarda bulundu

"3. Olağan kongremiz Manisamıza hayırlı olsun.Seçilen Zafer Başkanımız ve yönetime başarılar dilerim. Erhan Dumlu başkanımı da cesaretinden dolayı tebrik ederim.Bizleri destekleyen herkesden Allah razı olsun Açıkça desteklemeyenden Allah razı olsun. Ama yüzümüze gülen arkamızdan iş çevirenlerede hakkımız helal değil bunu da unutmayacağınızı herkesin bilmesini istiyorum.İyi parti bizim partimiz hizmet etmenin içerisi dışarısı olmaz. Elimizden gelenin fazlasıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.Saygılarımla

Erhan Dumlu ise yapmış olduğu açıklamada derdimiz koltuk değil memleket ifadeleri kullandı.

Dumlu "

İyi Parti Manisa il başkanlığı seçim sürecinde;

Aday açıklamamdan, kongre sürecine kadar beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan Aileme, değerli Dava arkadaşlarıma, pozitif enerjileri ile şahsımı sürekli motive eden Ekip arkadaşlarıma, birbirinden değerli İYİ PARTİ yöneticilerine, Kurucularına ve Üyelerine teşekkür ediyorum, Allah hepinizden razı olsun.

Bizim davamız Millet ve Memleket Davası, Demokrasi Davası, Bizim Davamız Teşkilata emek verenler ile halkı söz sahibi yapmak Davası, Bizim Davamız Kapıkullarına karşı Milletin Egemenliğini ortaya koymak Davası.

Biz, bugüne kadar; Davamızı ortaya koyarak geldik,bu uğurda da emin adımlarla yürüyecek ve bizden sonraki nesillere örnek teşkil edeceğiz.

Önemli olan, büyüklerimizden aldığımız bilgiyi, birikimi gelecek nesillere doğru olarak aktarmak, onların doğru yolda yürümelerine öncülük etmek.

Seçim sürecinde bana sonuna kadar güvenip arkamda duran; Dava arkadaşlarıma ve tercihini bizden yana kullanan delegelerimize gönülden teşekkür ediyorum.

Doğru bildiğimiz yolda mertçe yarıştık, ancak seçimde delegelerimizin çoğunluğu; ilçe başkanlarının destek açıklamalarına göre tercihde bulundu.

Manisa’da 23 Nisan kutlamaları başladı Manisa’da 23 Nisan kutlamaları başladı

Partimiz ve halkımız için hayırlı olsun Aday olan Tunç Önsoy kardeşimide, kazanan başkanıda tebrik ediyorum.

Bizim derdimiz koltuk değil, Millet ve Memleket Davası; Ömrümün sonuna kadar Milletimiz ve Memleketimiz için çalışmaya devam edeceğim." dedi

Editör: Vehbi Gönül