Cuma akşamlarına damga vuran 'Kızılcık Şerbeti'nde 4 oyuncunun diziden ayrılacağı iddia ediliyordu. Dizide Umut’a hayat veren Serkan Tınmaz ile Rüzgâr’ı canlandıran Yiğit Kirazcı’nın vedasının ardından iki ayrılık daha yaşandı. Sette astım krizi geçiren ve çektiği videolarla gündeme gelen dizinin Alev’i Müjde Uzman ekibe veda edecek. Diğer ayrılan isim ise Çimen karakterine hayat veren Selin Türkmen olacak.

Cuma akşamlarına damga vuran Kızılcık Şerbeti dizinin her bölümü çok konuşuluyor. Dizi haftaya cuma günü yayınlanacak olan 66. bölümüyle sezon arası verecek.

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Yaprak Dökümü Başladı (4)

Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizinin son bölümünde toplam 4 ayrılık yaşanacağı iddia ediliyordu. Diziden ayrılan isimler duyurulmaya başlandı.

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Yaprak Dökümü Başladı (1)-1

Kızılcık şerbeti dizisinden kim ayrılıyor?

Ketche’nin yönettiği dizide Umut’a hayat veren Serkan Tınmaz ile Rüzgâr’ı canlandıran Yiğit Kirazcı’nın vedasının ardından iki ayrılık daha yaşandı.

Bilim insanlığından pop starlığa... 'Sal Beni' diyecek Bilim insanlığından pop starlığa... 'Sal Beni' diyecek

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Yaprak Dökümü Başladı (3)

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, geçen günlerde sette astım krizi geçiren ve çektiği videolarla gündeme gelen dizinin Alev’i Müjde Uzman ekibe veda edecek. Diğer ayrılan isim de Çimen’i canlandıran Selin Türkmen olacak.

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Yaprak Dökümü Başladı (2)

Kaynak: HABER MERKEZİ