Kızıl Goncalar'ın 5. bölümü, 5 Şubat akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanacak. Dizinin bu yeni bölümü, karakterlerin karşılaştığı zorluklar ve gelişen olaylarla izleyicileri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

Kizil-Goncalar-6990-galeri-resim-b54455ff-99da-4bb9-b358-e074ba4c35a3

Öte yandan 29.01.2024 tarihinde yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinde, Fransa’da okullardaki başörtü yasağı eleştirildi:


Kızıl Goncalar son bölümünde Fransa'daki okullarda olan başörtüsü yasağını eleştirdi. Zeynep'in başvuru yaptığı Fransa'daki okul sırf bazı kurallar için genç kızı reddederken, Meryem'in okul heyetini ikna ettiği sahne alkış topladı.

Celtic Legends Bursalıları büyüledi Celtic Legends Bursalıları büyüledi


Son bölümde Cüneyd'le evlenmesi istenen üstün zekalı Zeynep'i yurt dışına okula göndermek için Levent'ten yardım alan Meryem, Fransa'daki bir okulla görüşme yaptı.


Kendisine yöneltilen tüm sorulara iyi yanıt veren Zeynep Fransa'da okullardaki başörtü yasağı nedeniyle reddedildi. Zeynep'in hakkını savunan Meryem'in sözleri Fransa'daki bu yasağa iyi bir eleştiri oldu.


“Ameliyatta benim kanımı verseler almayacak mısın? Susuzluktan ölürken elimden su almayacak mısın? Ölecek olsam su vermeyecek misin?”


Sosyal medyada Meryem’in bu sözleri geniş yer buldu.

Adsız
Fransa, 2004 yılında laiklik yasalarına aykırı olduğu gerekçesiyle okullarda başörtüyü yasaklamıştı.


Kızıl Goncalar dizisi reytinge doymuyor

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, sevilen dizi Kızıl Goncalar ekran yolculuğuna başarılarını artırarak devam ediyor. 

Fox TV resmi internet sayfasında yapılan açıklamada Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrollerinde yer aldığı dizi, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle AB hedef kitlede 9,64 reyting, 24.47 share; ABC1 20+ hedef kitlede 9,41 reyting, 20,83 share ve total hedef kitlede 6.80 reyting, 15,63 share elde ederek tüm kategorilerde en çok izlenen dizi oldu.

sfhrfjghk

Kızıl Goncalar neden ara verdi?

FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı 2 bölümün ardından birçok kesimden tepkiler alması üzerinde RTÜK tarafından yayınlanması engellenmişti.


Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor? 

"Kızıl Goncalar" dizisinin çekimleri, İstanbul ve Van'da yapılıyor. İstanbul’da Beşiktaş ve Galata gibi semtlerinde çekilen sahneler, dizinin görüntülerine ev sahipliği yapıyor.

Van'da çekilen sahnelerin seti, Erciş ilçesindeki bir köyde gerçekleşiyor. Dizinin hem şehir yaşamının hem de Doğu Anadolu'yu yansıtan sahneleri bu iki farklı konumda hayat buluyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ