MASKİ Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesine bağlı Karakurt Mahallesinde 1 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Mahalle muhtarı İdris Kat, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğünün mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden gayet memnunuz” dedi.

Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha

Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, dere temizlik çalışmalarını il genelinde hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından, Kırkağaç ilçesine bağlı Karakurt Mahallesinde 1 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirildi. Yapılan çalışma ile taşkın sıkıntılarına karşı önlem alındı. Derede biriken rüsubat da uzaklaştırılarak, suyun akışının sağlıklı olması sağlandı.

“Büyükşehir ve MASKİ Genel Müdürlüğünün hizmetlerinden memnunuz”

Mahalle muhtarı İdris Kat, “Yağışlarla birlikte gelen malzeme mahallemizde bulunan dere tabanında birikme yapıyor. Bu da kötü kokuya ve sivrisinek istilasına neden oluyor. Yapılan temizlik çalışmasıyla bu sorunlar önlenmiş oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğünün mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden gayet memnunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.