Birlik ve beraberlik ruhunun pekiştirildiği geceye, Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Akman, Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç̧, Dernek Başkanı Ali Gündüz, Kenger Mahalle Muhtarı Serdar Topak ve Yağbastı Mahalle Muhtarı Süleyman Özkan katıldı.

Kengerliler Dayanışma Gecesi Coşkuyla Kutland (1)

Manisa Gazeteciler Cemiyeti’nden TÜRMOB’un kanun teklifine tepki Manisa Gazeteciler Cemiyeti’nden TÜRMOB’un kanun teklifine tepki

Programda konuşan Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, dayanışma gecelerinin birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirterek, “Kenger Mahallesi ve çevresinin kültürel değerlerini yaşatmak adına düzenlenen bu etkinlikler, hemşehrilerimiz arasındaki dayanışmayı arttırıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kengerliler Dayanışma Gecesi Coşkuyla Kutland (4)

Gecede dernek faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı ve katılımcılar yöresel müzikler eşliğinde keyifli vakit geçirdi. Etkinlik, toplumsal dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne sererken, katılımcılar gece boyunca birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Kengerliler Dayanışma Gecesi Coşkuyla Kutland (3)

Kaynak: HABER MERKEZİ