Spilkent Toplu Konut Projesi kura çekimi ertelendi Spilkent Toplu Konut Projesi kura çekimi ertelendi

Manisa Sevgi ve Dostluk Cemiyeti’nin düzenlediği iftar etkinliğinde İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Karadağ vatandaşlarla bir araya geldi ve vatandaşları uyararak şu ifadelerde bulundu:

 “Hatanın neresinden dönerseniz kardır. Seçmen koskoca 10 yıllık bir şans tanımış ancak bu süreçte bir arpa boyu yol alınamamıştır. Yol aynı yol olduktan sonra şoförü değiştirmenin bir anlamı yoktur. Aynı tas aynı hamam. Artık Şehzadeler’in yeni bir yola girmesi şart”

"İktidar Belediyelerinden ne fayda gördük?"

Yaptığı konuşmasında, seçimlerden sonra belediyeciliğin nasıl yapılacağını göstereceklerini dile getiren Karadağ konuşmasının devamında da şu ifadelere yer verdi:

 “İktidar belediyesi olmanın ne faydasını gördük bilen var mı? 10 sene önce neden şikayet ediyorsak yine aynı şeyleri konuşuyoruz. Demek ki Ankara’nın bir desteği varsa bile vatandaşa ulaşamıyor. Şehzadeler 10 yıldır bu haldeyse Ankara’dan büyüktür demektir. İster Ankara olsun ister olmasın bu şehrin cesurları olarak seçmenlerin desteği ile 1 Nisan’dan sonra belediyecilik nasıl yapılır göstereceğiz”

Kaynak: Haber Merkezi