Minik ellerden kaligrafi sanatı Minik ellerden kaligrafi sanatı

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, yerel seçimlere kısa bir süre kala ziyaretlerine hızla devam ediyor. Seçim münasebetiyle bu kez de Karaağaçlı’ya giden Karadağ, Karaağaçlılar tarafından oldukça sevinçli bir şekilde karşılandı.

Çocuk ve büyük birçok kişinin bağrına bastığı Karadağ, çocukların ilgisinden dolayı vatandaşlara konuşma yaparken zorluk yaşadı. Karadağ’ın çocuklara karşı tavırlarından dolayı vatandaşların takdirini topladı.

Ahmet Karadağ ziyeret ettiği birçok yerde "Bizim Ahmet" sesleri eşliğinde karşılandı ve İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, bu haftasonu Karaağaçlılarla buluştu ve seçim hakkında konuştu.

Yepyeni bir dönem başlayacak

Karaağaç’ta seçim için konuşma yapan İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ,

“Artık net bir şekilde belli olmuştur. Şehzadeler’in dipten gelen sessiz çığlığı sandıkta büyük bir haykırışa dönüşecektir. Seçim günü geldiğinde Şehzadeler kendi gibi olana emaneti teslim edecek, bize biz gibi olan lazım diyecek ve yepyeni bir dönem başlayacak. Milletimiz kabı değişip içi aynı kalanlarla, projesi olmayanlarla, hayal satanlarla bu memleketin asıl evlatlarını ayırmasını bilecektir” diye konuştu.

Kaynak: manisameydangazetesi.com.tr