Karadağ’ın, seçim çalışması süreci yoğun geçiyor. Seçim yoğunluğuna Ramazan ayının da denk gelmesinden dolayı birçok etkinlik düzenlendi.

Vatandaşın Karadağ’a ilgisi yüksek

Ramazan ayı boyunca yoğun bir şekilde çalışmalarına yürüten Karadağ, Ramazan ayında etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

'Orman Benim' kampanyası kapsamında Manisa’da çöp toplandı 'Orman Benim' kampanyası kapsamında Manisa’da çöp toplandı

Ramazanda düzenlediği şenliklerle halkın takdirini toplayan Karadağ, bu kez de Çavuşoğlu Mahallesine misafir oldu. Karadağ’a halktan ilgi oldukça fazlaydı.

Çavuşoğlu mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine katılan İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ iftar sonrasında mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sohbet edip beklentilerini dinledi.

Karadağ, Çavuşoğlu Mahallesindeki Vatandaşlarla Iftar Yaptı (5)

“Herkes için canla başla çalışmaya devam”

diye vurgu yapan Karadağ,

“Şehzadeler’in 67 mahallesinin de sorunları çok iyi biliyoruz. Buraya çok defa geldiğimiz için her sorunu biliyoruz ve çözümlerini de çalıştık. Bugün yaptığımız iftarda bizleri sofralarına davet eden ve kendilerinden bir kardeşleri gibi bağırlarına basan Çavuşoğlu’nun değerli mahalle halkına teşekkür ederim. 1 Nisan’dan sonra göreve geldiğimizde bizler de bu inanç ve güvenin karşılığını verebilmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” sözleriyle konuşmasını bitirdi.

Karadağ, Çavuşoğlu Mahallesindeki Vatandaşlarla Iftar Yaptı (4)

Kaynak: Haber Merkezi