Durbay'dan farkındalık yaratan destek Durbay'dan farkındalık yaratan destek

İyilik Yardımlaşma Dayanışma Derneği Manisa İl Temsilcisi Halil Uysal, bu proje için katkı sağlayan ve projeye destek olan bütün hayırseverlere teşekkürlerini iletti.

“Çocukluğumdan bugüne paylaşmayı yardımlaşmayı ve dayanışmayı çok seviyorum insanları sevindirmek mutlu etmek beni huzurlu ve mutlu ediyor” diye konuşan Uysal,

“Sevabımızdan ne bir eksilir ne bir fazla olur vesile olan da aynı sevabı alır Rabbim cümlemizi bu güzel hayırlara vesile olan kullarından eylesin. Yani her gün her gün farklı mahallede gerçek ihtiyaç sahibi ailelerimize 150 kişilik sıcak yemek dağıtımı yapıyoruz. Yaşlı ihtiyar engelli bir hasta yemek almaya gelemeyen ihtiyaç sahibi ailelerimize evlerine giderek sıcak yemek dağıtımımız Ramazan boyunca devam edecektir. Aynı zamanda yurt dışı Gazze, Afrika, mazlum ve mağdur coğrafyalarında ihtiyaç sahibi aileleri fitre, sadaka, zekat, adak, akika kurbanları da kesiyoruz ve dağıtıyoruz.  Çocukluğumdan bugüne paylaşmayı yardımlaşmaya dayanışmayı çok seviyorum insanları sevindirmek mutlu etmek beni huzurlu ve mutlu ediyor. Bu güzel hayırlara bizlere vesile olan gönüllerimize ve bağışlığımıza cani gönülden teşekkür ediyorum Rabbim sizlerden razı olsun” dedi. 

İyilik Yardımlaşma Dayanışma Derneği’nden Yürekleri Isıtan Çalışma (2)

İyilik Yardımlaşma Dayanışma Derneği’nden Yürekleri Isıtan Çalışma (4)

İyilik Yardımlaşma Dayanışma Derneği’nden Yürekleri Isıtan Çalışma (1)

Kaynak: Haber Merkezi