27 Nisan’da yapılan İYİ Parti olağanüstü kongresinde Genel Başkanlığı seçilen Müsavat Dervişoğlu 50 kişilik Genel İdare Kurulu (GİK) listesini de açıkladı. Listede Manisa’dan Hasan Eryılmaz ve Cenk Özatıcı yer aldı.

İYİ Parti’nin yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu listesinde Manisalılara yer vererek Manisa’ya olan ilgisini de göstermiş olurken listeye giren isimlerden Hasan Eryılmaz daha önce Manisa’da 5 yıl İl Başkanlığı yaparken Meral Akşener’in hareketine ilk katılanlardan olarak biliniyor Eryılmaz ayrıca 2018 ve 2023 yıllarında İYİ Parti’den Milletvekili adayı olmuştu.

İyi̇ Parti’nin Gi̇k’ine 2 Manisalı Girdi (1)

GİK Listesine giren diğer bir Manisalı ise Cenk Özatıcı;

27 Kasım 1989’da Manisa’da doğdu. Bilgi Üniversitesinde Siyasal Bilgiler lisans, daha sonra İngiltere’de Sheffield Üniversitesinde Politik Ekonomi alanında yüksek lisans programlarını tamamladı. 2017 yılında ODTÜ Uluslararası İlişkiler doktora programını kazandı ve 2023 yılında bu programı tamamlayarak doktor ünvanını aldı. ODTÜ’de yazdığı doktora tezi göç ve güvenlik perspektifinde Türkiyenin Suriye Politikası üzerinedir.

O iller de hava durumuna dikkat! O iller de hava durumuna dikkat!

İyi̇ Parti’nin Gi̇k’ine 2 Manisalı Girdi (2)

Siyasete lisede Manisa Ülkü Ocaklarında başladı. Üniversite yıllarında İstanbul Ülkü Ocakları’nın çeşitli kademelerinde görevler aldı ve son olarak İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkan yardımcılığı görevini yaptı. 2017 referandumuna Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine karşı “Türk Milliyetçileri Hayır Diyor” platformunda çalıştı. İYİ Parti’nin kuruluşuyla birlikte Gençlik Kolları Kurucu Genel Sekreterliği görevini yürüttü. 2018 yılında İYİ Parti Manisa milletvekili adayı oldu. Daha sonra Sayın Meral Akşener tarafından İYİ Parti Meclis Grup Danışmanı olarak görevlendirildi. Sonraki yıllarda meclisteki çalışmalarının yanı sıra Sayın Tolga Ak

Kaynak: HABER MERKEZİ