İYİ Parti Salihli İlçe Başkanı Ulvi Murat Tunca Salihli’nin il olması ile ilgili çıkan haberlere ‘’Bir çok ilden büyük olan Salihlimizin il olmasını destekliyoruz’’ diyerek açıklamalarda bulundu.
Salihli’nin il olmasında hiçbir engel olmadığını vurgulayan İYİ Parti Salihli İlçe Başkanı Ulvi Murat Tunca ’’Salihli her açıdan il olmayı hak ediyor. İYİ Parti Salihli olarak il sayısının artırılması durumunda Salihlimizin il olmasını destekliyoruz.’’ dedi.

Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası


‘SALİHLİMİZİN İL OLMASINI İSTİYORUZ VE DESTEKLİYORUZ’’
Salihli’nin nüfus olarak birçok ilden büyük olduğunu ifade eden İYİ Parti Salihli İlçe Başkanı Ulvi Murat Tunca,’’Salihlimiz nüfusu ile Türkiye’de var olan birçok ilden daha büyük. Bulunduğu coğrafi konum nedeniyle  geçiş noktası durumunda olan  Salihlimiz ekonomik, eğitim ve kültürel olarak gelişime açık bir şehrimiz bu güzel şehrimizin daha da  gelişmesini istiyoruz. Doğru yönetim anlayışı ve doğru projeler ile  Salihlimizin var olduğu durumdan çok daha ileriye gideceğinden eminiz. Son günlerde Türkiye’de il sayısının 100’e çıkarılması ile ilgili konuşmalar duyuyoruz. İYİ Parti ailesi olarak il sayısının artırılması durumunda Salihlimizin il olmasını istiyoruz ve destekliyoruz. Salihli il olmayı hak ediyor.’’dedi