İYİ Partili Özkaya “aşırı ve vahşi yağışlar, küresel ısınma sonucu ortaya çıkmakta ve her geçen yıl etkisini daha fazla göstermektedir. Son yıllarda ekonomik olarak büyük zorluk çeken çiftçimiz , doğal afetler yüzünden iyice çıkmaza girmiştir. Tarsim sigortaları aşırı şekilde fiyatı yükseldiği için çiftçimizin sigorta yaptıracak gücü kalmamıştır. Bu tip doğa olaylarında çiftçi çaresiz kalmaktadır. Bölgede şuan itibari ile 10 bin dekar alanda bulunan tarım arazisi büyük zarar görmüştür..Çiçek açan üzüm salkımları, yeni dikilmiş pamuk, mısır , domates gibi ürünler büyük zarar görmüştür” dedi.

Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı


İYİ Partili Özkaya sözlerinin sonunda şunları söyledi, “Hükümet bu yaraları acilen sarmalı , sigortası var yok demeden zararları karşılanmalı, üretici tekrar tarlasını ekmelidir. Bu afet son 60 yılın en büyük afetidir, vatandaş çaresizdir. Gerekirse bu bölgeler afet bölgesi ilan edilmelidir. Ayrıca dere taşkınları sonucunda da birçok ev hasar görmüştür, otobüs içinde insanlar maruz kalmış , itfaiye sayesinde kurtarılmıştır. Hükümet bu denli büyük afet karşısında, mağdur olan vatandaşların  acilen yaralarını sarmalıdır. İyi parti olarak takipçisi olacağız .”