İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında Şehzadeler ilçesinde bulunan Manolya Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geliyor.  Manisa’da adından söz ettiren Karadağ’ın Ramazan etkinlikleri de takdir topluyor.

“Seçim süreci er meydanı”

Şehzadeler’i hep birlikte inşa etmeye başlayacaklarını söyleyen İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Ahmet Karadağ, seçim sürecinin er meydanı olduğunu belirtti.

İyi̇ Partili Karadağ’dan Rakiplerine Ince Ayar (3)

“Boş vaatlerde bulunmuyoruz”

Projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Karadağ,

“Biz de nelerin değişebileceğini hem projelerimizle hem de sosyal faaliyetlerle göstermeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımız boş vaatlerden ve tutulmayan sözlerden sıkılmış olacak ki bizim samimiyetimize güvenerek büyük bir ilgi gösteriyor. Bizlerde bu ilgi ve güvene layık olmak için çok çalışıyoruz. Bu birliktelikten aldığınız güç ve yetkiyle 1 Nisan’dan itibaren hayalimizde ki Şehzadeler’i hep birlikte inşa etmeye başlayacağız” diye konuştu.

“Rakiplerimiz ders alacak”

Hizmette rekabetin olması gerektiğini vurgulayan Karadağ, sözlerine şöyle devam etti:

Manisa|  itfaiye duvar arasına sıkışan kediyi kurtardı Manisa| itfaiye duvar arasına sıkışan kediyi kurtardı

“Bizler vatandaşlarımızın hizmetine olacak hiçbir şeyi siyaset malzemesi olarak görmedik. Gerçekleştirdiğimiz şenlikler gönüllü ordumuzun sadece bu şehre küçük bir dokunuşu. Eminiz ki bizim attığımız bu adımı takip eden rakiplerimiz de ders alacaktır. Biz bu şekilde rekabetin olduğu bir hizmet yarışından ancak mutlu oluruz. Karalama ve dedikodu gibi kirli siyasetin olmadığı ve adayların hizmette ettiği rekabetin konuşulduğu bir seçim sürecinin olmasını dilerim.”

İyi̇ Partili Karadağ’dan Rakiplerine Ince Ayar (2)

Şenlikler Ramazan boyunca devam edecek

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ’ın düzenlediği etkinlikler, her gece 21.30’da başlıyor. Şenlikte semazen gösterileri, Hacivat Karagöz gölge oyunu, sihirbazlık, ilahi dinletisi, ve maskot kahramanların gösterileri sunulurken pamuk şeker ve patlamış mısır ikramı yapılıyor.

Kaynak: Haber Merkezi