Manisa’da 23 Nisan kutlamaları başladı Manisa’da 23 Nisan kutlamaları başladı

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için aday adayları başvuruları devam ediyor.

İYİ Parti’nin Manisa önceki dönem İl Başkanı Hasan Eryılmaz, milletvekili aday adaylığı için resmi başvurusunu, eşi Deniz Alya Eryılmaz ile birlikte İYİ Parti Genel Merkezi’nde yaptı. 

“VERİLECEK HER GÖREVİ HAKKIYLA YAPACAĞIZ”

İYİ Parti Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, “Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in öncülüğünde İYİ Partimizi Manisa’da en iyi noktada temsil etmek için 4,5 yıl boyunca İl Başkanı olarak emek verdik. Bugün, partimi ve Manisamızı Gazi Meclisimizde temsil etmek adına Genel Merkezimize gelerek İYİ Parti Manisa Milletvekili aday adaylığı başvurumuzu resmi olarak gerçekleştirdik. Genel Başkanımızın vereceği her görevi hakkıyla yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere destek veren tüm partililerimize teşekkür ediyorum. 14 Mayıs gecesi İYİ Parti’nin güneşini güzel ülkemize hep birlikte doğuracağız” dedi. 

İYİ PARTİ ÜYELERİ VEKİLİNİ SEÇECEK

Öte yandan İYİ Parti Manisa İl ve İlçe Başkanlığı üyelerinin tamamının oy kullanabileceği ve milletvekili aday sıralamasında büyük önem arz eden bir temayül yoklaması ve ön seçim yapılacağı bildirildi. İYİ Parti üyeleri, Nisan ayının ilk hafta sonunda kurulacak olan sandıklara giderek, milletvekili aday sıralamalarında kimleri görmek istediklerini kullanacakları oyla gösterebilecek.

Editör: Vehbi Gönül