2022 yılının Türk milleti için çok zorlu geçtiğini söyleyen İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, 2023 yılının Türkiye için büyük bir dönüm noktası olacağını söyledi.

Manisalılar Fatma Turgut’la Eğlendi Manisalılar Fatma Turgut’la Eğlendi

“2022’DE ÖFKEYİ, ACIYI VE FAKİRLİĞİ YAŞADIK”

Başkan Eryılmaz, “2022; gerek ekonomi, gerekse sosyal adalet alanında Türk milletini kıskaca alan bir yıl oldu. Yanlış ekonomi politikaları nedeniyle bu yıl, Cumhuriyet tarihimizde görülmediği kadar fakirleştik. İnsanlarımız açlık sınırının altında yaşamak, hayatta kalmak zorunda kaldı. Hukuksuz kararlarla milletimizin iradesine darbeler atıldı. 2022’de AK Parti iktidarı Türk milletine karmaşayı, öfkeyi, acıyı ve fakirliği yaşattı. 2023 yılı, Türkiye’nin geleceği için büyük bir dönüm noktasıdır” dedi.

“2023 YILI TÜRKİYE’YE ÇOK İYİ GELECEK”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, “2023 yılında yapılacak seçimler; Türkiye’nin gençlerinin, kadınlarının, emeklilerinin, emekçilerinin hayatını belirleyecek. 2023 yılında AK Parti’nin liyakatsiz ve beceriksiz kadrolarına ‘elveda’ diyerek yepyeni bir Türkiye’de yaşayacağız. Bu yeni Türkiye’de herkes işinin ehli olacak. Torpil ortadan kalkacak, vatandaşlarımız hak ettikleri şartlarda yaşayacak. Hukuk sadece yandaşlara değil, herkese eşit ve adil bir şekilde uygulanacak. Oyuncak gibi oynanan eğitim sistemi, Cumhuriyet değerlerine uygun olarak yeniden inşa edilecek. 2023 yılı Türk milletine çok İYİ gelecek. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin ve milletimizin yeni yılını kutlar; sağlıklı, mutlu, huzurlu, bereketli ve sevgi dolu bir sene geçirmelerini dilerim” ifadelerini kullandı.

Editör: Vehbi Gönül