Balaban’a Yunusemre’de ilgi büyük Balaban’a Yunusemre’de ilgi büyük

Tarım ve hayvancılık üzerine konuşan Ayrancı İplikçi “ tarım ve hayvancılık bitme noktasına geldi. Samanı bile dışarıdan ithal eder hale geldik. Köylerde genç kalmadı. Bütün sorunları biliyoruz, çiftçimizi tekrar ayağa kaldıracağız” dedi.
“ÇİFTÇİMİZİ TEKRAR AYAĞA KALDIRACAĞIZ”
İYİ Parti Manisa milletvekili adayı Filiz Tuğçe Ayrancı İplikçi, Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan ve kalabalık bir heyetle Yunusemre İlçesine bağlı Sarma, Üçpınar, Bağyolu, Gülbahçe, Çamlıca, Bostanlar ve Yağcılar mahallelerini ziyaret etti.  
Gittiği mahallelerde çiftçi ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşları dinleyen Ayrancı İplikçi “Tarım ve hayvancılık bitme noktasına geldi. Samanı bile dışarıdan ithal eder hale geldik. Köylerde genç kalmadı. Bütün sorunları biliyoruz, çiftçimizi tekrar ayağa kaldıracağız. Hayvancılık ve tarım teşvikleri ile gençlerimizin kırsalda kalıp tarımı tekrar canlandırmasını sağlayacağız. Tarım liseleri ile eğitime kökten başlayarak tarımı ve hayvancılığı milli bir politika haline getireceğiz” dedi.
“KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR”
Sözlerinin sonunda Ayrancı İplikçi şunları söyledi, “ Köylü milletin efendisidir şiarıyla hareket eden bir oluşumuz. Köyler her zaman ülkemizin can damarı ve özünü oluşturmuştur. Tarımın önemini son yıllarda dünyada yaşanan gelişmeler ışında çok daha iyi anladık. Tarım ve hayvancılığı tekrar ayağa kaldırarak çiftçimizin yüzünü güldüreceğiz. Eko turizm ve bölgesel turizm alanları oluşturarak, köylü kadınlarımızın ve gençlerimizin ekonomik hayata katkılarını sağlayacağız. Kırsal kalkınma ile köylerimizi eski canlığına tekrar kavuşturacağız” dedi.

Editör: Vehbi Gönül