31 Mart yerel seçimlerine çok az kala İYİ Parti’de CHP’ye yönelim devam ediyor. 2019 yılında Manisa Yunusemre’deki yerel seçimlerde İYİ Parti’den aday olarak seçimlere giren Kürşat Mithat Özkan’da CHP'nin Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban'ı destekleyeceğini duyurdu.

Kasım 2023 tarihinde İYİ Parti'den istifa eden Özkan, sosyal medyasından yaptığı paylaşımda, Semih Balaban'ın aday olduğu dönemde büyük desteğini gördüğünü vurgulayarak, seçmen olarak oy kullanacağı Yunusemre'de oyunun Balaban'dan yana olacağını duyurdu.

Spilkent Toplu Konut Projesi kura çekimi ertelendi Spilkent Toplu Konut Projesi kura çekimi ertelendi

“Ne akan, ne kokan, Yunusemre’de BALABAN”

Kürşat Mithat Özkan, sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşımda:

“Yerel seçimler, partilerden çok adayların yarıştığı, toplumda saygınlığı olan adayların -parti gözetmeksizin- diğerlerinden sıyrılarak destek bulduğu seçimler olagelmiştir. Dolasıyı ile bu seçimlerde seçmenler sandığa gittiklerinde partiler yerine kişi isimlerine odaklanarak tercihte bulunurlar. Seçmeni olduğum, Yunusemre ilçesinde, benim açımdan da benzer bir durum söz konusu olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi - CHP'ni sevin veya sevmeyin, politikalarını beğenin veya beğenmeyin, Manisalılar açısından Semih Hoca’nın İNSANLIĞI her şeyin üzerindedir. İlaveten, Özgür Özel Bey’in hafta sonu Manisa Mitinginde de bahsettiği gibi Semih Balaban benim de Millet İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı olduğum 2019 seçimlerinde, “İYİ Parti İl Başkanından daha çok çalıştı, gayret etti, mücadele etti”. Ben buna Yunusemre özelinde bizzat şahidim. Bu nedenle Muğdat Gündoğdu Bey’in Manisa Meydan Gazetesinde bugün yayınlanan yazısında çok güzel ifade ettiği gibi benim için de:

“Ne akan, ne kokan, Yunusemre’de BALABAN” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi