Dutlulu’dan Akhisar’a müjde Dutlulu’dan Akhisar’a müjde

İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, bu Pazar yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için seçmenlere seslendi. 

İYİ Partili Eryılmaz, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti’ye destek istedi. 

“SEÇİMLERİ İKİNCİ TURA BIRAKMA ŞANSIMIZ YOK”

İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu’na Erzurum’da yapılan provakasyonu hep birlikte dehşetle izledik. Kaybedeceğini anlayanlar, provakatörleri sahaya sürerek barışçıl bir seçim ortamına gölge düşürmeye çalışıyor. Sayın İmamoğlu’na ve Erzurumlu vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 14 Mayıs, Türkiye’nin geleceği için en kritik tarihtir. Seçimleri ikinci tura bırakma şansımız yok. Gelin, hep birlikte bu işi ilk turda bitirelim. Barış için, huzur için, refah için adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyelim” dedi.

“ANKARA’NIN DEĞİL MANİSA’NIN VEKİLİ OLACAĞIM”

İYİ Partili Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “Tüm hemşehrilerime söz veriyorum, hepinizin vekili olacağım. İstediğiniz zaman ulaşabileceğiniz, sorunlarınızı dinleyen, çözümler üreten, şehrine sahip çıkan bir milletvekili olacağım. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde desteklerinize talibim. Bir oy Kemal’e, bir oy Meral’e sloganımıza sahip çıkalım, Ankara’nın değil, Manisa’nın vekillerini Gazi Meclise taşıyalım”