Yapay zeka ile 500 yıl önceki Manisa Yapay zeka ile 500 yıl önceki Manisa

14 Mayıs seçimlerinde son düzlüğe girildi. İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Millet İttifakı’nın seçim vaatlerini açıklamaya devam ediyor. 

“GENÇLER GELECEKLERİNDEN UMUTSUZ”

İYİ Partili Eryılmaz, “AK Parti iktidarı, gençleri umutsuz bir hale getirdi. Ülkemizin gözbebeği gençlerimiz geleceklerini göremiyor. Bu kader değil. Gençler, 14 Mayıs’ta sandığa gidecek ve bir kafede kahve içemedikleri hayatlarını değiştirmek için millet ittifakına oy verecek. Gençlerden bir oy Kemal’e, bir oy Meral’e kampanyamıza destek bekliyorum” dedi.

“KISA SÜREDE EV VE ARABA HAYAL DEĞİL”

İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, “Kısa bir süre sonra araba ev sahibi olacaksınız. Millet İttifakı'nı desteklemek için üç sebep. İlk arabanız ÖTV'siz olacak. KYK kredi ve burs tutarları artacak. Borçlar 0 faizle yeniden yapılandırılacak. KYK borcunuz gibi bir derdiniz olmayacak. Enflasyonu iki yıl içinde kalıcı biçimde sabitleyip, 5 yılda en az 5 milyon yeni iş imkanı yaratacağız. En büyük kaygın işsizlik değil, hangi işi seçsem diye düşünmek olacak. 15 Mayıs’tan itibaren sıfır araç, gençlere yüzde 40 daha ucuz olacak. 14 Mayıs’ta bizi seçin, hayallerinizi gerçekleştirelim”