14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, özel sektör çalışanları için partisinin seçim vaadini açıkladı.

İsrail'den Cuma sabahı İran'a misilleme geldi! İsrail'den Cuma sabahı İran'a misilleme geldi!

“ÖZEL SEKTÖRDE EMEK SÖMÜRÜSÜNE SON VERECEĞİZ”

İYİ Partili Eryılmaz, “Tüm kamu çalışanlarıyla emeklilerin maaş promosyonu alırken, özel sektörde çalışanlara ise bazı sendikalı işçiler hariç hiçbir şekilde promosyon ödenmiyor. Özel sektör çalışanlarının yıllardır kanayan yarası olan promosyon ödemeleri sorunu hala çözülemedi. Özel sektörde patronlar bankalarla maaş promosyonu için sözleşme yapıyorlar ancak promosyonu işçiye vermeyip kendileri harcıyor. Yasal bir zemine oturtulmadığı sürece özel sektörde emek sömürüsünün önüne geçmek mümkün değil. Bu emek sömürüsüne son vereceğiz” dedi.

“İYİ PARTİ SÖZÜ”

İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “Genel Başkanımız sayın Meral Akşener sözü verdi. 14 Mayıs’ta Millet İttifakı Türkiye’nin yönetimine gelecek ve özel sektör çalışanlarına promosyon yasalaşacak. Toplumumuzun hiçbir kesimini mağdur etmeyeceğiz. İYİ Parti söz veriyor, emekliden kamu personeline, özel sektör çalışanından işsizlere tüm kesimlerin sorunu çözülecek, Türkiye rahat bir nefes alacak”