İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz’dan millet ittifakının emeklilere verdiği vaadlere ilişkin açıklama geldi.

“EL ELE VERİP BU HARAMİ DÜZENİ YIKACAĞIZ”

Bu kurban bayramında her emeklinin hesabına 15 bin TL yatırılacağını söyleyen Eryılmaz, “Sizin dertlerinizle ilgilenmek, o dertlerin çaresini üretmek, daha sonra da sizin karşınıza çıkıp rekabet etmek siyasetçinin işidir. AK Parti iktidarının ömrü doldu, artık bu gemiyi yürütemiyorlar. Genç yaşlı, çalışan emekli herkes ağır enflasyon altında eziliyor. Emeklilerimiz en mağdur kesimlerden biri. El ele verip bu harami düzeni yıkacağız” dedi.

Dutlulu duyurdu | Akhisar’da taziye evi inşası bitti Dutlulu duyurdu | Akhisar’da taziye evi inşası bitti

“HER BAYRAM ASGARİ ÜCRET TUTARINDA ÖDEME”

İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “Eskiden emekli ikramiyesiyle ev, araba alınırdı. Şimdi bırakın ev almayı, emeklinin maaşı ev kirasına dahi yetmiyor. İktidara geldikten sonraki Kurban Bayramında 8 bin 500 lira ikramiyenize ilaveten bu Ramazan Bayramı için oluşan 6 bin 500 liralık farkla ek ödeme olarak hesaplarınıza yatacak. Kurban Bayramında 15 bin tl her emeklinin hesabına yatacak. Her bayramda asgari ücret tutarında emekli hesaplarına ödeme yapılacak. Gelin, 14 Mayıs’ta bir oy Kemal’e, bir oy Meral’e verelim, bu düzeni hep birlikte değiştirelim”