İYİ Parti Manisa Siyasi İşler Başkanı Erhan Dumlu “Bilge lider ,yine bilgeliğini yaparak hepimizi ters köşeye yatırdı. Dün HDP’nin kapatılmasını isteyen, mecliste görmeye tahammül edemediğini söyleyen Bahçeli,bugün HDP görüşmek doğaldır diyor .Bahçeli Anayasa görüşmeleri için AKP’nin HDP’yi ziyaret etmesi doğru ve normaldir diyerek tüm ülkücüleri derinden yaralamış ve bu davaya hizmet eden tüm kardeşlerimizi yürekten üzmüştür” dedi.


Siyasette ilkeli olmak ve söylediğini savunmak en büyük erdemdir.”

Mehmet Savran; “Zafer kazanmaya emin adımlarla ilerliyoruz” Mehmet Savran; “Zafer kazanmaya emin adımlarla ilerliyoruz”


Sözlerine şu şekilde devam eden İYİ Partili Dumlu, “Siyasette ilkeli olmak ve söylediğini savunmak en büyük erdemdir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AKP’ye ağza alınmayacak hakaretler edip ,bir anda onun en büyük savunucusu olmak nasıl bir ilkesizlikse ,daha kısa bir süre önce TSK hakkında akıl dışı iddialarda bulunan ve hepimizin nazarında PKK ile özdeşleşen HDP ile yapılan görüşmeyi de normal görmekte ilkesizliktir. Sayın Bahçeli artık ülkücülerin lideri  olmadığını bugünkü grup toplantısında tescillemiştir” dedi.


İYİ Partili Dumlu sözlerini şu şekilde tamamladı,  “MHP, AKP’nin arka bahçesi olduğu yetmezmiş gibi ,artık HDP’nin de arka bahçesi olmayı yeğlemiştir.
Ülkemizde bir beka sorunu olduğu doğrudur! Asıl sorun Bahçeli ve ekibinin ülkenin, milletin hatta ülkücülüğün beka sorunu olduğudur.”