Manisa’da seçime bir gün kala, İYİ Parti gerçekleştirdiği iktidar yürüyüşü ile vatandaştan oy desteği istedi.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerine bir gün kala İYİ Parti tarafından Turgutlu ilçesinde yürüyüş gerçekleştirildi. Yoğun katılımın sağlandığı yürüyüşte, İYİ Partililer vatandaştan oy desteği istedi. Yürüyüşe İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, İYİ Parti Turgutlu İlçe Başkanı Nilay Yaşır ve çok sayıda partili katıldı.

İYİ PARTİLİ ERYILMAZ’DAN ÖNEMLİ ÇIKIŞ “BEN DAHİL ALTILI MASADAKİ HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN TEMSİLCİSİNİ RAHAT BIRAKMAYIN!” İYİ PARTİLİ ERYILMAZ’DAN ÖNEMLİ ÇIKIŞ “BEN DAHİL ALTILI MASADAKİ HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN TEMSİLCİSİNİ RAHAT BIRAKMAYIN!”

Yürüyüşün ardından esnaf ziyareti yapan Eryılmaz ve beraberindekiler vatandaşlara projelerini anlattı. Eryılmaz, Ak Parti iktidarını eleştirerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: “16 yıllık iktidar artık bu milleti kandıramaz. Türk Milleti artık bilinçli. Bunların yalanlarına ve oyunlarına da inanmayacak. Vatandaş bu iktidara güvenmediği gibi ülkemizde de bir şeyler değişsin istiyor. 16 senedir bu ülkenin tüm işletmelerini yabancılara satan, tüm yeraltı zenginliklerini peşkeş çeken, ülkemizi bölmeyi amaçlayan BOP projesinin eş başkanı olmakla övünen, milletimize Habur rezaletini yaşatan, terörist başına sayın deyip şehitlerimize kelle diyen, açılım rezaleti adı altında şehitlerimizin katilleriyle megri megri diyerek el ele tutuşan iktidarın sonu geldi. 25 Haziran sabahı ülkemizde güneş doğacak.”

Editör: TE Bilisim