Geçtiğimiz hafta sonu yapılan 3. Olağan Kongre sonucu yeniden İYİ Parti Şehzadeler ilçe başkanlığına seçilen Ahmet Çelik mazbatasını  Şehzadeler Seçim Kurulu Başkanı İlknur Özcan’dan aldı

1 Aralık Perşembe günü Şehzadeler İlçe Seçim Kurulundan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mazbatasını alan Başkan Çelik yeni dönemine başladı.

“Sakarya için en doğru adımları kararlılıkla atacağız” “Sakarya için en doğru adımları kararlılıkla atacağız”

Başkan ÇELİK; "27  Kasım’da yaptığımız ilçe kongremizin sonucunda parti delegelerimizin teveccühü ile  İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığına ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım ile  yeniden seçildik. Partimiz kurulduğu günden itibaren çeşitli kademelerde görev aldım ve her zaman hizmetinde olduğum partime, ülkeme tekrardan güven tazeleyerek ilçe başkanı olarak hizmet edecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Yeni yönetim kurulu olarak arkadaşlarım ve ben, gecemizi gündüzümüze katarak var gücümüzle çalışacağız. Mazbatamızı aldık 3 yıllık görev süremizi başarıyla geride bırakıp, yeni ve daha güçlü kadrolarımızla önümüzdeki genel seçim ve ardından yapılacak olan yerel seçimi geçireceğimiz 3 yıla hazırız.Manisamıza, Şehzadelerimize,vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun”dedi.

27 Kasım Pazar günü Maski   konferans salonunda  yapılan  aday olarak Ahmet Çelik ile Mümin Yılmaz’ın yarıştığı Manisa Şehzadeler 3.üncü Olağan Kongresinde oy kullanan 359 delegenin 256’sının oyu alan Ahmet ÇELİK yeniden İYİ PARTİ ŞEHZADELER İlçe Başkanlığına seçilmişti.

WhatsApp Image 2022-12-01 at 14.36.47 (1)