İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve İl Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Enöz ve İl Danışma Kurulu üyeleri Yaşar Coşkun, Yıldırım Şekercioglu, Serdar Bulut, Gürhan Özcan ve Onur Baylan çalışmalarına Saruhanlı'dan başladı.                    

Ziyaretlerine ilk olarak İYİ Parti Saruhanlı İlçe Teşkilatıyla başlayan heyet daha sonra İlçe Başkanı Hüseyin Abacı ve yönetimiyle beraber, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez,Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Kan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Arif Bilek, Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur ve Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin'i ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.              

Heyet daha sonra esnaf ziyareti yaparak vatandaşlar ile sohbet etti. İl Danışma Kurulu,İlçe Başkanı Hüseyin Abacı, Sivil Toplum Kuruluşları başkanları ve Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin'e gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

CHP Bursa İl Başkanı Yeşiltaş, CHP'nin Bursa için gelecek planlarını değerlendirdi CHP Bursa İl Başkanı Yeşiltaş, CHP'nin Bursa için gelecek planlarını değerlendirdi