Yapımı Olympos’a, yapımcılığı Mustafa Sönmez’e ait sezonun en ilginç ‘aile’ hikayesini anlatan, ortak yapımcılığını Dilek Aydın, Sinan Eczacıbaşı ve Alihan Yalçındağ’ın üstlendiği ‘İyi Bir Aile Değiliz’ filmi sinema salonlarındaki yerini aldı.
Senaryosu ve yönetmenliği Haki Biçici tarafından üstlenilen filmde babalarının beklenmedik ölümüyle kendilerini enteresan olaylar içerisinde bulan bir ailenin hikayesi beyaz perdeye yansıyor.

İzmir'de düzenlenen Uluslararası Turan Film Festivali ödül töreniyle sona erdi İzmir'de düzenlenen Uluslararası Turan Film Festivali ödül töreniyle sona erdi

Iyi Bir Aile Değiliz 2

Kadrosunda Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil, Sarp Apak, Derya Karadaş, Şinasi Yurtsever, Melisa Doğu, Tarhan Karagöz, Nergis Çorakçı, Vedat Erincin, Asiye Dinçsoy, Yakup Turgut’un yer aldığı film her bir karakteriyle ayrı ayrı güldürecek.


İyi Bir Aile Değiliz Film Konusu

Murat, babasının ölümü üzerine hayatının en tuhaf aile buluşmasına katlanmak zorunda kalır. Tüm aile, rahmetlinin köylerindeki aile mezarlığına defnedilmesini ister, ancak Murat, bu geleneksel adetlerin artık geçerliliğini yitirdiğini ve cenaze organizasyonunu İstanbul'da gerçekleştireceğini belirtir.
Babasını kaybetmenin üzüntüsüyle boğuşan Murat, bir de cenazenin bu karmaşada kaybolmasıyla karşı karşıya kalır. Artık Murat, tüm aile üyelerini şüpheli bir durumda görmektedir! İlaçlarını içse aslında iyi bir çocuk olan kuzen Hızır, rahatsız edici derecede yardımsever diğer kuzen Sinan , ailenin dedikodusunu yayma konusunda uzman Çiçek, işbirlikçi kapıcı ve diğer garip aile üyeleri, 24 saat süren bu karmaşada Murat'ı giderek çileden çıkartırlar.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ