Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Aralık ayı Meclis Toplantısında, Soma Bölgesel Isıtma Sistemi’nin, Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesine oy birliği ile karar verildi. Bu kararın ardından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, protokolün hangi şartlarda imzalanacağını görüşmek üzere Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene’ye ziyarette bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil ve Yasemin Buket Aktan ile birlikte Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Aralık Ayı Toplantısında, Soma Belediyesi’nden Büyükşehir Belediyesi’ne devri noktasında oy birliği ile karar verilen Soma Bölgesel Isıtma Sistemi’nin protokolünün hangi şartlarda imzalanacağını görüşmek üzere Soma’ya ziyarette bulundu. Genel Sekreter Halil Memiş, Aktan ve Açıkdil ile birlikte ilk olarak Soma Bölge Isıtma Sistemi Etüt Proje Müdürlüğü’ne ziyarette bulunarak Büyükşehir Belediyesine devredilen personel ile görüştü ve sistem hakkında bilgiler aldı. Soma Programında daha sonra Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil ve Yasemin Buket Aktan SEAŞ Genel Müdür Yardımcısı Recep Çıtlak ile bir araya geldi.

Protokol imzalanacak

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil ve Yasemin Buket Aktan ile birlikte Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ile protokolün şartlarını görüşmek üzere bir araya geldi. Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Halil Memiş, Soma Bölge Isıtma Sistemi’nin Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne devrine Aralık ayı Meclis Toplantısında oy birliği ile karar verildiğini belirterek “Önümüzdeki günlerde Isıtma Sistemi’nin Büyükşehir Belediyesi’ne devri konusunda protokol imzalanacak” dedi.

Editör: TE Bilisim