Merkez faizi sabit bıraktı! Merkez faizi sabit bıraktı!

TMMOB Manisa Mimarlar Odası tarafından düzenlenen programda GYODER ABD Temsilcisi Mimar Çağrı Kanver, “Gayrimenkul Sektöründe Dönüm Noktası” konulu bir söyleşisi gerçekleştirdi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda düzenlenen programa Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkanı ve Manisa TSO Meclis Üyesi Aslan Yılmaz, TMMOB Manisa Mimarlar Odası Başkanı Mahir Gülhan, Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Dilek Yeltin, Mimarlık Fakültesi öğrencileri katıldı. 
Manisa Mimarlar Odası Başkanı Mahir Gülhan, programa katılan herkese teşekkür etti. Gülhan, Manisa’nın her geçen gün gelişen bir şehir olduğunu ve sahip olduğu potansiyelin çok yüksek olduğunu kaydetti. Gülhan, “Gayrimenkul camiası olarak tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de son yıllarda zorlu zamanlardan geçiyoruz. Her geçen gün artan inşaat maliyetleri ve arsa sıkıntıları sektörel bazda hepimizi olumsuz etkiliyor” dedi. 
GYODER ABD Temsilcisi Mimar Çağrı Kanver, “Mimarlık bölümü öğrencileri ne yapsınlar ne etsinler yurtdışını görsünler. Ülkeyi gezsinler, tarihi gezsinler, mimariyi tanısınlar. Bulundukları ülkeden dışarı çıkıp sürekli öğrensinler. Mimarlık eğitimi bir vizyon eğitimidir. Gayrimenkul geniş alanı bulunan bir sektördür.  Manisa sürekli gelişen bir şehir. Şehir için bir master planına ihtiyaç var” dedi. 
Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkanı ve Manisa TSO Meclis Üyesi Aslan Yılmaz, böyle bir programı gerçekleştirdiği için Çağrı Kanver’e teşekkür etti. Manisa TSO adına hediye takdim etti.