1992 yılından beri hem yurt içine hem de yurt dışına pencere gönderimi yapan Günpen şirketinin, Saruhan Otelde düzenlediği iftar yemeğinde Günpen Yönetim Kurulu Başkanı olan Çetin Güngör anlamlı bir konuşma gerçekleştirdi.

Günpen Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Güngör,

“Cennet vatan ülkemizin pek çok yerinde Allah’a şükürler olsun ki penceremiz kullanılıyor. Son yıllarda yurt dışına pencere üretip gönderiyoruz. Kanada’da bu ülkelerden birisidir. Hiçbir başarı tesadüf değil.” diye konuştu.

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde istişare toplantısı Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde istişare toplantısı

Günpen’in Geleneksel Iftar Yemeği (2)

“Hiçbir başarı tesadüf değildir”

Hiçbir başarının asla tesadüf olmadığına özellikle vurgu yapan Güngör,

“Günpen olarak biz geniş bir aileyiz. Bu kadar geniş bir aileyi bir arada görünce duygulanmamak elde değil. Doğrusu şuan hem duygulandım hem de heyecanlandım. Cennet vatan ülkemizin pek çok yerinde Allah’a şükürler olsun ki penceremiz kullanılıyor. Son yıllarda yurt dışına pencere üretip gönderiyoruz. Kanada’da bu ülkelerden birisidir. Bu da bizim için ayrı bir gurur. Bunu da bilmenizi istedim. Söylenecek o kadar çok şey var ki sadece şunu bilmenizi istiyorum hiçbir başarı tesadüf olmuyor. Uzun yıllar meşakkatli bir çalışma ve meşakkatli bir yürüyüş içerisinde olduk. Bu meşakkatli çalışma meşakkatli yürüyüşümüz doğru ve dürüst bir yürüyüş içerisinde gerçekleşti. Ve sonunda Allah’a hamd ve senalar olsun ki bugünlere geldik. Tekrar ifade etmek isterim ki hiçbir başarı asla tesadüf değil.” 

Günpen Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Güngör’ün konuşması bittikten hemen sonra Günpen’in kurucuları hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaynak: Haber Merkezi