Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, “Genç Start-Up Diyarbakır” projesinde eğitime başlayan gençlere bilgisayar hediye etti.Express Haber  / DİYARBAKIR (İGFA) - Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'nca gençlere istihdam alanları oluşturmak amacıyla geliştirilen “Genç Start-Up Diyarbakır” projesinde yüz yüze eğitimler başladı.

Genel Sekreter Abdullah Çiftçi, proje kapsamında eğitim alan 18 gençle Merkez Bilgievi’nde bir araya geldi. Çiftçi, projenin hayırlı olmasını dileyerek gençlere bilgisayar hediye etti.

Çiftçi, daha sonra gençlerin Kahoot uygulaması üzerinden yaptıkları yarışmayı izleyerek kazananları tebrik etti.

YAPAY ZEKADAN, İNOVASYONA KADAR BİRÇOK ALANDA EĞİTİM FIRSATI

MediaMarkt tüketicilerin kahve makinesi tercihlerini açıkladı MediaMarkt tüketicilerin kahve makinesi tercihlerini açıkladı

Online eğitimlerde “Robotik Kodlama ve Giyilebilir Teknolojilerde Uygulanması” “Python ve Yapay Zeka Uygulamaları” “Web/Mobil Uygulama Geliştirme” “Siber Güvenlik” “Dijital Pazarlama” “Oyun Simülasyonu” konularında alanında uzman eğitmenlerden dersler alan gençler, yüz yüze eğitimlerde ise “Yeni İş Fikri Geliştirme, İnovasyon, Sunum ve İletişim Teknikleri, İş Planı Hazırlama ve Finansal Okuryazarlık” öğrenecek.

Kaynak: igf