Manisa’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları Sinema Center’de aileleriyle birlikte ‘Selam Bahara Yolculuk'  filmini izleme imkanı buldu.

Filmden çok duygulandığını ifade eden basın mensupları, “Oyuncular gerçekten olağanüstü performans sergilemiş. Yer yer gözyaşlarımı tutamadık. Filmin senaryosu çok akıcıydı, bir de müziklerinden etkilendik. Filmi yapanlardan Allah razı olsun, bayağı ağlattılar bizi.” dedi.  Basın mensupları kendilerine böyle bir imkan sağlayan Tempo FM, Özel Şehzadeler Mehmet Eğitim Kurumları, Cihan ve Zaman Gazetesi Manisa İl Temsilciliğine teşekkür etti.

 Senaryosu yaşanmış gerçek bir hikayeden yola çıkılarak yazılan ve çekimleri Kırgızistan, Kazakistan ve Türkiye’de gerçekleşen Selam Bahara Yolculuk gönül kahramanlarının hikayesini konu alıyor. Yönetmenliğini Hamdi Alkan’ın yaptığı filmin başrollerinde Aslıhan Güner, Gürol Güngör, Mıktıbek Apazov, Mert Yavuzcan, Merve Sevi ve Egemberdi Bekboliev gibi ünlü isimler yer alıyor.