Yerel seçim için Manisa’da geri sayım başladı. Bu kapsamda, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, son yapılan anket sonuçlarıyla ilgili açıklama yaptı. 

Zeyrek iddialı konuştu


Ferdi Zeyrek , ORC, SER-AR ve MAK Ajans’ın son yaptığı anketlere dikkat çekerek, her üç ankette kendisinin önde olduğunu söyledi. Zeyrek, aylardır sahada olduğunu, Manisa’yı karış karış gezdiğini ifade ederek,

“Gittiğimiz her yerde insanların umutsuz olduğunu, hizmet alamadığını gördük. Ancak biz anlattıkça, biz onların dertleriyle dertlendikçe bu umutsuzluk ortadan kalktı, büyük bir coşkuya dönüştü. Yaptığımız her ziyaret mitinge dönüştü. Bugün geldiğimiz noktada vatandaşlarımızın, Manisalıların bize duyduğu güven anket sonuçlarına çok net yansıyor” ifadelerini kullandı. 

Spilkent Toplu Konut Projesi kura çekimi ertelendi Spilkent Toplu Konut Projesi kura çekimi ertelendi

  
Vaatlerini bir bir açıkladı


1 Nisan’dan sonra Manisa’da suyun ilk 2 tonunun 1 TL, ekmeğin ise 5 TL olacağını hatırlatan Zeyrek, şu ifadelere yer verdi:

“Ulaşımda bazı meslek guruplarına yüzde 50 indirim uygulayacağız. Kimse mağdur olmayacak. Sosyal belediyecilik nasıl yapılır, göstereceğiz. 65 yaş üstü vatandaşların da istedikleri yere ücretsiz yolculuk yapmalarını sağlayacağız. Rant için değil, halk için, vatandaşın menfaati için projeler üreteceğiz. Manisalılar Ferdi Zeyrek’e güvensin. Bu kardeşiniz sizin güveninizi boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacak. Bundan kuşkunuz olmasın.”

Kaynak: Haber Merkezi