Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, MKE Ankaragücü'nü ilk yarıda attığı gollerle 3-0 yendi. Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın kadro kalitesinden bahsetti.

BAL 2. Grup'ta haftanın görünümü BAL 2. Grup'ta haftanın görünümü

Maç sonrası konuşan Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın kadro kalitesini övdü.

Emre Belezoğlu

"Ligin çok üstünde bir takım"

Emre Belözoğlu, "Kabul etmemiz gereken bir gerçek var. Galatasaray bu ligin çok üstünde bir takım. Galatasaray tarihinin en iyi kadrosu olabilir." ifadelerini kullandı.

"Bizim gibi takımlara karşı bunu rahatlıkla uygulayabiliyorlar"

Emre Belözoğlu, "Öncelikle 15-20 dakikalık periyotta Galatasaray çok baskın oynadı. Çalıştığımız yerler, merkez üzeriydi. Bunu Bayern'e karşı uyguladılar. Bizim gibi takımlara karşı bunu rahatlıkla uygulayabiliyorlar." dedi.

Emre

" Bugün önemli olan aslında oyunun devamını getirebilmekti "

Emre Belözoğlu, "Ne yazık ki teknik direktörlüğün kaderi bu. Çalıştığımız konular. Duran toplara çalışmıştık. Bugün önemli olan aslında oyunun devamını getirebilmekti. Oyuncu grubu, ilk 2 gol sonrası şok yaşadılar." açıklamasını yaptı.

"Bu kadar yüksek seviyede oyunculara karşı oynamadım"

Emre Belözoğlu, "Ben bile bu kadar yüksek seviyede oyunculara karşı Süper Lig'de sporcu olarak teknik direktör olarak da oynamadım. Yine de bu kadar basit goller yemeseydik ve oyuna tutunabilseydik işler istediğimiz gibi gidebilirdi. Üzgünüm. Taraftarlarımızdan özür diliyorum." dedi.

Kaynak: mynet