İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Karadağ, maaşları açlık sınırının altında kalan emeklileri az da olsa rahatlatmak amacıyla “Emekli Desteği” sağlayacaklarını dile getirdi.

Manisa Ticaret Borsası, Başkan Zeyrek’e ziyaret etti Manisa Ticaret Borsası, Başkan Zeyrek’e ziyaret etti

Emeklilere Karadağ'dan Destek

Belediye iştiraklerinin işletme ve yatırım maliyetlerinin dışında kalan kar payından emekli vatandaşlara kira ve mutfak desteği olarak ayıracaklarını açıklayan İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ,

“Kirada oturan veya en fazla tek evi olan ve maaşından başka geliri olmayan emekli vatandaşlarımızın bütçelerine katkı sağlayacağız. Emeklilerimizin mutfağında ki yangını biraz olsun hafifletebilmek için belirli şartları sağlayan vatandaşlarımıza nakdi ve ayni yardımda bulunacağız. Şehzadeler’de çarşıya pazara çıkmaktan korkar hale gelen dışarıda bir bardak çay içmekten mahrum kalan tek bir emeklimizin kalmaması için imkanlarımızı seferber edeceğiz. Şehzadeler Belediyesi’nin tüm kaynakları 1 Nisan’dan sonra 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin faydasına olacak işler için hazır olacak. Sosyal belediyecilik gereğince kaynakları doğru kullanarak biraz olsun yüzlerini güldürebilirsek bundan daha büyük bir mutluluk bizim için söz konusu olmaz.”dedi.

Emekli sosyal yaşam merkezleri kurulacak

Yatırımı binalara değil, insanlara yapacaklarının altını çizen Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ,

“Emekli Desteği” ‘nin yanı sıra emekli büyüklerimizin kolaylıkla erişim imkanının olacağı, merkezi konumda bulunan belediyeye ait bir yapının emeklilere özel hizmet verecek sosyal tesise dönüşümünü sağlayacaklarını söyledi. Sosyal tesis, belediye tarafından işletilecek uygun fiyatlı içecek ve yiyecek hizmeti sağlanacağını, ve tamamen ücretsiz hizmet verecek hobi ve sanat atölyelerinin bulunacağını söyledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ