Sözde şeyh cinsel ilişkiye girmek için her yolu denemiş Sözde şeyh cinsel ilişkiye girmek için her yolu denemiş

Kaza, 07 Ocak Cumartesi gecesi Alaşehir ilçesi Piyadeler mevkiinde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre Alaşehir’den Salihli istikametinde yolun sağ tarafında park halinde olan Şerafettin Gülmez idaresindeki 45 K 0627 plakalı araca aynı istikamette seyir halinde olan A.K. idaresindeki 16 AH 812 plakalı tır çarpmış, çarpışmanın şiddetiyle devrilen otomobil sürücüsü Şerafettin Gülmez ile ablası Birgül Akça olay yerinde yaşamını yitirmişti. Kazada, yaşamını yitiren Şerafettin Gülmez'in eşi Sevil Gülmez de ağır yaralanmış, olay yerinde yapılan ilk tedavisinin ardından Alaşehir Devlet Hastanesi'ne sevk edilmişti.
Elim kazada yaşamını yitiren abla-kardeş için Manisa'nın Kula ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen cenaze namazının ardından abla Birgül Akça'nın cenazesi ikamet ettikleri Emre Mahallesi Mezarlığı'na, Şerafettin Gülmez'in cenazesi ise Kula Asri Mezarlığı'na defnedildi.
Büyük üzüntü yaşayan abla-kardeşin sevenleri ve akrabaları, cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olamadı.
Öte yandan aynı kazada ağır yaralanan ve Alaşehir Devlet Hastanesi'nde ilk müdahaleleri yapılan Sevil Gülmez'in Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ndeki yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Kaza sonrası gözaltına alınan tır sürücüsünün ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.