AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşci'nin tanıtım toplantısına katılım sağladı. Saat 19.30’da başlayan programa AK Parti MKYK Üyesi Genel Başkan Vekili Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Nevin Sert, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, AK Partili ve MHP’li parti üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

BSL play-off heyecanı devam ediyor BSL play-off heyecanı devam ediyor

Biz bu memlekete sevdalıyız

Bu memlekete sevdalı olduğunu belirten Yenişehirlioğu, sözlerine şu şekilde başladı;

'Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli adaylarımızı tanıttı ve muhteşem bir konuşma yaptı. Biz de oradaydık böyle bir devlet adamına sahip olduğumuz için gerçekten gururlandım. Burada kendi evimde olmak çok anlamlı ve değerli: Akhisar bana çok şey verdi. İnsan dünyanın neresine giderse gitsin kendi şehrinin insanlarını özlüyor. O yüzden Akhisar’a ne zaman gelsem kendimi mutlu hissederim. Ömer İşci’yi çok uzun zamandır tanırım çok güzel bir insan beni de hiçbir zaman kırmadı. Temiz süt emip helal lokmayla beslenince insanın ahlakı da bozulmuyor; Ömer’in de ayarı hiç bozulmadı. Allah Ömer’e bir hizmet kapısı açtı. Zaten uzun yıllar Salih başkanımla beraber Akhisar’a hizmet ettiler. Her yiğidin yoğurt yiyişi var. Ben şu anki belediye başkanımızı da evladımız olarak görüyorum: Akhisar’ın bir evladı ama yoğurt yiyişi farklı… Ben Ömer İşci’nin daha güzel işlere imza atacağını düşünüyorum ve bundan eminim. Biz hiçbir zaman kavga insanı olmadık, muhabbet insanı olduk. Yeri geldiğinde kavga etmeyi de çok iyi biliriz ama şiarımız bu değil. Şiarımız vatandaşımıza, hemşehrilerimize hizmet etmek.  AK Parti 21 yıldır iktidarda başarısız olsaydı milletimiz baş tacı yapar mıydı? Yapmazdı. Biz helal nedir, haram nedir, liyakat nedir, hizmet nedir iyi biliyoruz. Çocukluğumuzdan itibaren böyle yetiştirildik. Biz bu memlekete ve bu memleketin insanlarına sevdalıyız.'

Ele ele verirsek birçok şeyi başarabiliriz

Açıklamasının devamında ele ele verildiğinde her şeyin başarılabileceğini vurgulayan Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu,

'İsterim ki ben Ankara’da Ömer burada el ele verirsek gücümüzü birbirine katarsak daha birçok şeyi yapabiliriz. Durmak ve yorulmaksızın çalışırım ve çalışmayı çok seviyorum.  Akhisar’ımızla ele ele verirsek muhabbetle çözemeyeceğimiz bir şey yok. Biz başkalarının yokluğu üzerine varlık kuran insanlar değiliz ben asla başkası üzerine varlık kurmadım ben en iyisi olmaya çalıştım ki tercih edileyim. Ben Ömer’in en iyisi olacağına inanıyorum ve sizin Ömer’i tercih edeceğinizi düşünüyorum. Vaktim oldukça ve fırsatım oldukça Ömer’in yanında olacağım. Şunun bilinmesini ve kulaktan kulağa yayılmasını istiyorum: Ömer’i önemsiyorum, Ömer’le el ele tutuşarak Akhisar’a hizmet etmek istiyorum.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ