Televizyon dünyasının tanınan isimlerine yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Show TV sunucusu Ela Rümeysa Cebeci, adli süreç devam ederken sessizliğini bozdu. Aynı soruşturmada tutuklanan Habertürk sunucusu Mehmet Akif Ersoy ile birlikte gözaltına alınan Cebeci, Meltem Acet ve Hande Sarıoğlu Adli Tıp kontrollerinin ardından serbest bırakılmıştı.

Ela Rümeysa Cebeci’den iddialara net yanıt: “Raporumla canlı yayına çıkacağım”

Telefonundan fotoğraf çıktığı iddiaları gündem oldu

Gözaltı sonrası Cebeci hakkında ortaya atılan iddialarda, telefonundan bazı görseller çıktığı öne sürülmüştü. Halk TV’de İsmail Saymaz tarafından gündeme taşınan bu iddialar üzerine Cebeci’den dikkat çeken bir açıklama geldi.

“İddialar gerçeğe aykırı”

Cebeci, Saymaz’a gönderdiği mesajda tüm iddiaların gerçek dışı olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Bu bahsettiğiniz iddia doğru değildir. Telefonumda Mehmet Akif Ersoy'la çekilmiş bir fotoğraf yoktur. Bahsettiğiniz bilgi tamamen gerçeğe aykırıdır. Mehmet Akif Ersoy ile sosyal hayatımda yalnızca bir kez tüm kanal çalışanlarının bulunduğu bir organizasyonda ayaküstü birkaç dakika sohbet ettim. Bunun dışında hiçbir görüşmem olmadı.”

2026 asgari ücret pazarlığı başlıyor: Hükümetten ‘denge’ vurgusu
2026 asgari ücret pazarlığı başlıyor: Hükümetten ‘denge’ vurgusu
İçeriği Görüntüle

Ela Rümeysa Cebeci’den iddialara net yanıt: “Raporumla canlı yayına çıkacağım”

“Saklayacak hiçbir şeyim yok”

Cebeci, telefon incelemesine ilişkin de açıklama yaptı:

“Telefonum inceleniyor. Deliller hızla ortaya çıksın diye şifresini kendi rızamla emniyete verdim. Çünkü saklayacak hiçbir şeyim yok. İftira aklandığında bunu ilk olarak seyircime duyuracağım. Raporumla canlı yayına çıkacağım.”

“Sporcu disipliniyle yaşıyorum”

Cebeci, düzenli yaşam tarzını vurgulayarak uyuşturucu iddialarının kendisiyle bağdaşmadığını söyledi: “Akşam 20.00’de yatan, gece yarısı işine gidip gelen sporcu disipliniyle yaşayan bir insanım.”

Kaynak: HABER MERKEZİ