Akhisar’a kazandırdığı birçok hizmetlerle Akhisar’ı güzelleştiren, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar halkından yapacağı yeni hizmetler için destek istedi. Belediye seçimlerinin aslında hizmet yarışı olduğunu vurgulayan Başkan Dutlulu, Akhisar için çok çalışacaklarının sözünü vererek, siyasi görüş fark etmeksizin bütün Akhisar halkının oyuna talip olduğunu belirtti.

Balaban TOKİ mağdurlarıyla bir araya geldi Balaban TOKİ mağdurlarıyla bir araya geldi

Akhisar’a kreş sözü

Başkan Dutlulu’nun Akhisar’a kazandırdığı mahalle kreşleri hizmetinden, özellikle çalışan anne ve babalar başta olmak üzere Akhisar halkı oldukça memnun. Yeni hizmet döneminde Atatürk Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Hacıishak Mahallelerinde de kreş hizmeti sağlayacaklarını vatandaşa duyuran Dutlulu,

“2019 yılında Akhisar’daki çocuklarımıza ve ailelerine verdiğimiz sözleri tek tek tuttuk. Şimdi yeniden söz veriyoruz; mahalle kreşlerimizin sayısını arttıracağız. Efendi, Seyitahmet ve Hürriyet Mahallelerimizde başarıyla hayata geçirdiğimiz mahalle kreşlerimize yenilerini ekliyoruz. Atatürk Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Hacıishak Mahallelerimize birer mahalle kreşi kazandıracağız. Modern ve temiz sınıfları bulunan, miniklerin tüm ihtiyaçlarının karşılandığı kreşlerimizde müzik resim, yabancı dil, boyama ve türlü oyunlarla çocuklarımız eğlenerek öğrenecek, anne ve babalar da gönül rahatlığıyla işlerine gidebilecekler. Normal kreşlerin ücretleri pahalıyken belediye kreşlerimiz işçimizin, emekçisine uygun olarak hizmet vermeye devam edecek” ifadelerine yer verdi.

Dutlulu’dan Akhisar’a Müjde (3)

Akhisar için çalışmaya devam

 “2019 yılında söz verdiğimiz Seyitahmet Mahallesi Sağlık Ocağı’nı halkımızın hizmetine sunduk. Şimdi sıra Ulucami ve Cumhuriyet Mahallelerimizde” diye konuşan Başkan Dutlulu, sözlerine şu şekilde devam etti:

 “Halkımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hizmet ve proje üretmeye devam ediyoruz. Diğerleri gibi insanlara hayal satmıyoruz. Halkımızı dinliyor ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz. Yaptığımız güzel işler yapacağımız işlerin teminatıdır. Vatandaşlarımızın daha kaliteli ve konforlu imkanlarla sağlık hizmetlerine kavuşması için başlatacağımız bu proje Sağlık Bakanlığı’nın Aile Sağlığı Merkezi kriterlerine uygun olarak gerçekleşecek. Mahalle halkı, merkeze gelmeye ihtiyaç duymadan kendi mahallesinde sağlık ihtiyaçlarını gidermiş olacak. 5 yıllık görev süremizde birçok kez bu proje üzerine yoğunlaştık. Çalışmalarımız belli bir noktaya geldi. İnşallah ikinci dönemimizde bu hizmetleri de şehrimize kazandıracağız.” diyerek sözlerini bitirdi.

Dutlulu’dan Akhisar’a Müjde (4)

Dutlulu’dan Akhisar’a Müjde (2)

Kaynak: Haber Merkezi