Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel başkanlığında düzenlenen Muhtarlar Toplantısına katıldı. Şehzadeler ilçesinin yeni muhtarları ile bir araya gelen Başkan Durbay, Şehzadeler Belediyesi olarak kendilerinin de en kısa sürede muhtarlarla bir toplantı organize edeceklerini söyledi.

Manisa’da salkım güvesiyle ilaçsız mücadele Manisa’da salkım güvesiyle ilaçsız mücadele

Durbay, Muhtarlar Toplantısına Katıldı (3)

Şehzadeler Kaymakamlığı’nda düzenlenen Muhtarlar Toplantısı’nda Şehzadeler ilçesinin muhtarları ile bir araya gelen Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay,

“En kısa zamanda muhtarlarımızla bir toplantı organize ederek, sorunlarımızı daha rahatça konuşacağız. Seçim döneminde de bu toplantıları rutin olarak yapacağımızın sözünü vermiştik” dedi.

Durbay, Muhtarlar Toplantısına Katıldı (4)

Başkan Durbay, Muhtarlarla toplantı düzenleyeceğini belirtti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde seçilen tüm muhtarları tebrik eden Başkan Durbay şöyle devam etti:

“Biz Kaymakamımız ve muhtarlarımızla el ele verip Şehzadelerdeki tüm sorunları çözmek ve ilçemize değer katmak için bu yola çıkmıştık, bu iş birliği isteklerimizin karşılık bulması beni mutlu ediyor.”

Durbay, Muhtarlar Toplantısına Katıldı (2)

Seçim döneminin tarih olarak kendileri için kötü bir zamana denk geldiğini anımsatan Başkan Durbay,

“Mazbatayı alır almaz on günlük bayram tatiline girdik. Üzerine bir haftalık sürede tebrik ziyaretine gelen kimseyi geri çevirmemeye çalıştık. Üstüne Mesir Festivali 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri yoğun bir dönem oldu. Bazılarınızla görüşebildik bazılarınızla görüşemedik. En kısa zamanda bir muhtarlar toplantısı organize etmeyi planlıyoruz. Orada sorunlarımızı daha rahat konuşabiliriz. Seçim döneminde de bu toplantıları rutin olarak yapacağımızın sözünü vermiştik. Elimizden geldiğince iş birliği içerisinde bütün sorunları çözmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Durbay, Muhtarlar Toplantısına Katıldı (7)

Durbay, Muhtarlar Toplantısına Katıldı (6) 

Kaynak: HABER MERKEZİ