MANİSA’da Cuma namazının ardından Doğu Türkistan'da şehit edilen 28 Uygur Türkü için gıyabi cenaze namazı kılındı. Şehzadeler ilçesi Alaybey Camii’nde kılınan gıyabi cenaze namazına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte çok sayıda Manisalı vatandaş katıldı.

Teklif Meclis'e sunuldu... Fahiş fiyat ve stokçuluk cezaları artıyor! Teklif Meclis'e sunuldu... Fahiş fiyat ve stokçuluk cezaları artıyor!

Doğu Türkistan’da Çin’in vahşet ve zulmü ile şehit edilen 28 Uygur Türkü için Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, gıyabi cenaze namazı kıldı. Şehzadeler İlçesi Alaybey Camii’nde, Cuma namazı müteakibinde kılınan cenaze namazına MHP Manisa Milletvekili Zeynel Balkız, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun, Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, daire başkanları, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu ve çok sayıda Manisalı vatandaş katıldı. Gıyabi cenaze namazının ardından Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Onur Papuçcuoğlu saldırıyı kınayarak, “28 Uygur Türkü başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad, mekânlarının cennet olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz” diye konuştu. Gıyabi cenaze namazının ardından Başkan Ergün, Alaybey Mahallesi sakinleriyle sohbet ederek, hayırlı Ramazanlar diledi.

Editör: TE Bilisim