Seçim öncesi endekste kararsızlık... Hisselerin 45'i prim yaptı Seçim öncesi endekste kararsızlık... Hisselerin 45'i prim yaptı

Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi’nin (DTİM) Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen 2023 Yılı Mart Ayı Olağan Toplantısı’na, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Dış Ticaret Uzmanı Begüm Arslan da katıldı.Erdoğan DEMİR/ Keşan POSTASI (EDİRNE İGFA)
Toplantıda; Trakya Kalkınma Ajansı’nın Edirne Yatırım Destek Ofisi Uzmanları, Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Uzmanları, Tekirdağ Yatırım Destek Ofisi Uzmanları, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Dış Ticaret Uzmanları, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Dış Ticaret Uzmanları, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Dış Ticaret Uzmanları, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Dış Ticaret UzmanlarıİleABİGEM uzmanları yer aldı.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Dış Ticaret Uzmanı Begüm Arslan, Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi’nin (DTİM) verdiği hizmetlerle ilgili olarak şunları kaydetti: “Trakya Dış Ticaret İstihbarat Merkezi, Trakya Bölgesi’ndeki üretici firmalarımızın ihracat kapasitelerini geliştirmek hedefiyle Trakya Kalkınma Ajansı ve Odalarımız iş birliğiyle hayata geçirilmiş bir platformdur. Bu platformda hiç ihracat yapmamış fakat yapma potansiyeli ve isteği olan, ihracata yeni başlamış, zaten ihracat yapıyor olup pazarını genişletip kapasitesini arttırmak isteyen ve ihracat faaliyeti kesintiye uğramış firmalarımıza Odalar tarafından Danışmanlık Hizmeti sunuluyor.

Kaynak: igf